January 19, 20232 yr Ipak je Marej veliki igrač, šteta što ga telo nije bolje poslužilo, isto kao i Del Potra.
January 19, 20232 yr Bravo care . Moj muž malo pogledao meč na kraju. Kaže za kokinakisa : ko je ovaj TOKMAK
January 19, 20232 yr Sta ga gnjavi sad ovaj, jebote covek igrao skoro 6 sati, pusti ga da ide na reparaciju.
January 19, 20232 yr Popular Post 1 minute ago, Serena said: Sta ga gnjavi sad ovaj, jebote covek igrao skoro 6 sati, pusti ga da ide na reparaciju. bar smo dobili ovo
January 19, 20232 yr Ništa osim velikog veeelikog veeeelikog respekta za Endija. A ono posle meča, tokom intervjua na terenu je bilo istorijski.
January 19, 20232 yr Ajde ako neko nađe taj intervju sa terena neka stavi link. Moj muž mora odmah da se prebaci
January 19, 20232 yr 15 minutes ago, Ayatollah said: Ipak je Marej veliki igrač, šteta što ga telo nije bolje poslužilo, isto kao i Del Potra. Čovek je uzeo 3 slema, 46 turnira, 2 olimpijska zlata i bio prvi na svetu u konkurenciji tri najveća monstruma u istoriji tenisa. Uvek je bilo jasno da je veliki igrač, i to jedan od najvećih ikada. Sve što je uzeo u ovoj konkurenciji duplo vredi. Edit: tad nas je nervirao jer je bio uporan kao mazga i bio je pravi jebeni zid koji je sve vraćao, sada nije konkurentan, pa nam je lakše da mu priznamo zasluge. Edited January 19, 20232 yr by Mil@n
January 19, 20232 yr Meni je Andy uvek bio super lik iako mr je nervirao kad igra sa Noleton . Ma on je čovek namćor ali iskren, nije jebeni licemer ko Rafa recimo.