January 19, 20232 yr Ne verujem da se zbog ES potresao, verovatno je shvatio da nema nista od decime, No1 ni 22GS titule.
January 19, 20232 yr Ma ljut je zbog samog sebe Đovak. Koliko je Kokinakis nesposoban da dobije odlučujuće poene, neverovatno. Edited January 19, 20232 yr by Arkadija
January 19, 20232 yr ali rekao je @lostfanforever da je takav bio i na terenu, dakle nema veze za es ono što je meni čudno je da je rekao doslovce ''nije dobro'' i mislim da je to čak i ponovio to ne liči na njega, on je profi i zna da se o povredama tokom turnira ne priča previše
January 19, 20232 yr Srdjan baksuz nije trebao da dolazi😖 Gledala sam samo zadnji set, jel moze neko da, mi kaze sta se desilo pre Novakovom MTA? Nezgodno je proklizao? Da li je bilo dodatnog povredjivanja?
January 19, 20232 yr 1 minute ago, Serena said: Mene vise nervira Beretini beretini je isto cvećka posebna, ali je za mene melem u odnosu na ovog kokinakisa
January 19, 20232 yr 2 minutes ago, Midgeta said: Nikolas je 100 puta simpaticniji clan double K dua Ko je Nikolas?
January 19, 20232 yr Ako Marej kojim slucajem dobije ovaj set, mec moze da potraje vise od 5 sati. Igraju vec 4 sata a tek 2 gem odigrana u cetvrtom.