January 19, 20232 yr Neverovatno kako Koki uspeva da se samoubije na 2:0 2:0pola sata kasnije: izvukao se mlađi brat sa 2:2 na 5:2
January 19, 20232 yr mukica endy, ne može od ovde dalje i ovo mu je previše posle onog meča od 5 setova
January 19, 20232 yr 2 hours ago, Serena said: Bio je ko usran golub i tokom intervjua na terenu sad gledam kraj meca odlozeno! totalno je van fokusa u toku intervjua, ne znam sta mu je - nije umor vec kao da pazi sta ce da kaze tj sta nece vezano za povredu? Edit: Evo i na ES komentarisu posle u studiju cudan im je posle meca. Kazu ili je drunk guy ili povreda Zebnja mi je dublja od nade! Edited January 19, 20232 yr by lostfanforever
January 19, 20232 yr 3 minutes ago, lostfanforever said: totalno je van fokusa u toku intervjua, ne znam sta mu je - nije umor vec kao da pazi sta ce da kaze tj sta nece vezano za povredu? isto sam primetila, potpuno odsustvo sa Barbarom kad je pričao, horor, gleda negde sa strane, maltene nepristojno, nikako ženu u oči da pogleda, sve nekud okolo šara pogledom Edited January 19, 20232 yr by dùda
January 19, 20232 yr leleeeee, šta radi endi svaka čast, ali taman i da dobije, biće samo za rehabitlitaciju
January 19, 20232 yr 10 minutes ago, dùda said: isto sam primetila, potpuno odsustvo sa Barbarom kad je pričao, horor, gleda negde sa strane, maltene nepristojno, nikako ženu u oči da pogleda, sve nekud okolo šara pogledom Možda ima nešto veze sa ovim, valjda je eurosport nešto pisao loše o njemu, tj valjda su ga optužili da izbegava pravila, tako nešto.
January 19, 20232 yr pa jbg takav je bio i pre Barbare tamo na terenu, ko usrano pile sa organizatorima toura (to nije ES intervju zar ne?) Mislim da je povreda... kapiram da je dosta limitiran i to oseca cak i je rekao da je sve gore... Btw kakav balvan ovaj Kokinakis i da nije sa druge strane Andi opet nema sile da moze da se navija za njega! Tacno pripada Double K tandemu