Nikola77 Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 ludilo šta je marej sada odbranio, vratite odmah ako možete da vidite 2
mlatko Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 Neverovatno kako Koki uspeva da se samoubije na 2:0 2:0pola sata kasnije: izvukao se mlađi brat sa 2:2 na 5:2
duda Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 mukica endy, ne može od ovde dalje i ovo mu je previše posle onog meča od 5 setova 1
mlatko Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 Ne da se na seInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Serena Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 38 minutes ago, Serena said: Na kakav nacin vraca brejk Evo i snimka 3 1
lostfanforever Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 (edited) 2 hours ago, Serena said: Bio je ko usran golub i tokom intervjua na terenu sad gledam kraj meca odlozeno! totalno je van fokusa u toku intervjua, ne znam sta mu je - nije umor vec kao da pazi sta ce da kaze tj sta nece vezano za povredu? Edit: Evo i na ES komentarisu posle u studiju cudan im je posle meca. Kazu ili je drunk guy ili povreda Zebnja mi je dublja od nade! Edited January 19, 2023 by lostfanforever
duda Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 (edited) 3 minutes ago, lostfanforever said: totalno je van fokusa u toku intervjua, ne znam sta mu je - nije umor vec kao da pazi sta ce da kaze tj sta nece vezano za povredu? isto sam primetila, potpuno odsustvo sa Barbarom kad je pričao, horor, gleda negde sa strane, maltene nepristojno, nikako ženu u oči da pogleda, sve nekud okolo šara pogledom Edited January 19, 2023 by dùda
duda Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 leleeeee, šta radi endi svaka čast, ali taman i da dobije, biće samo za rehabitlitaciju
mlatko Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 Never Endying storyInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
Mil@n Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 10 minutes ago, dùda said: isto sam primetila, potpuno odsustvo sa Barbarom kad je pričao, horor, gleda negde sa strane, maltene nepristojno, nikako ženu u oči da pogleda, sve nekud okolo šara pogledom Možda ima nešto veze sa ovim, valjda je eurosport nešto pisao loše o njemu, tj valjda su ga optužili da izbegava pravila, tako nešto. 1
lostfanforever Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 pa jbg takav je bio i pre Barbare tamo na terenu, ko usrano pile sa organizatorima toura (to nije ES intervju zar ne?) Mislim da je povreda... kapiram da je dosta limitiran i to oseca cak i je rekao da je sve gore... Btw kakav balvan ovaj Kokinakis i da nije sa druge strane Andi opet nema sile da moze da se navija za njega! Tacno pripada Double K tandemu
Recommended Posts