January 19, 20232 yr zato sto ume, hoce, ne skida gace pred velicinamaSad sam pogledao koji je taj i setio se Pariza :fail: To je onaj kome je Nole kumovao Masters... Danac je eksplodirao prošle godine, ove će malo da stagnira. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
January 19, 20232 yr sta smo bese rekli za Nola, potencijalno: 1/4 F: Rune 1/2 F: ? (Murray? LOL ) Finals: Daniil
January 19, 20232 yr Ništa mi se ovo ne sviđa, nekako mi se previše otvara ždrebe za Njola, a svi znamo da se tada uvek desi neko nepredviđeno sranje.
January 19, 20232 yr Bogami, nešto se tuta povampirio, treba prvo njega pregaziti.Nisam siguran ni da Nole neće dati Francuzu šansu da se vrati...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
January 19, 20232 yr mada, da je mene neko pitao ja bih radije out da vidim Medu i Runea nego Fritza, Zvereva ili cak i Nadala
January 19, 20232 yr Kokoda™ se napalio, Noksa očigledno nema nameru da se cima da juri svaku loptu...
January 19, 20232 yr Ima Srki da se zali i na ES komentatore kako ovaj komentarise dobre poene Kokodaatm
January 19, 20232 yr Tačno sam znala da će ovaj no name teniser da se naloži onog momenta čim Novax spusti nogu sa gasa.