Midžeta Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 1 minute ago, Max Morlock said: Da, ova "argentinska" varijanta je def. bolja nego na slici. Mada mi se više sviđa ona plava od prekjuče. in other news, stigle mi reakcije Jeste ona tamna varijanta lepsa i meni, ali ova argentisnska izgleda super ovako "in motion" sto se kaze vidim Moracemo opet da diskutujemo o rojalsima 1
duda Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 5 minutes ago, aram said: ja sam malo ovako, malo onako prema njemu. žao mi je što ima dijabetes, ali poprilično sam uveren da nije bez krivice za domestic violence ja koliko znam, to ništa nije potvrđeno, izvinjavam se ako grešim, pratila sam tada kada se pisalo o tome, posle ne znam da li se nešto oko toga promenilo znam da su mi tada neke stvari u vezi njenog ponašanja bile jako čudne, naročito da ju je porodica nagovorila da mu se vrati nakon što ju je navodno gušio jastukom mislim, ok, možda ne treba da polazim od sebe, ali ko bi se normalan vraćao takvom liku, pa da nema leba da jede ?
Milošica Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 Novak što je stariji, sve više primenjuje Rodžerov recept u tim godinama. Izuzetno je agresivan, izuzetno. 2
Arkadija Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 3 minutes ago, Max Morlock said: Da, ova "argentinska" varijanta je def. bolja nego na slici. Mada mi se više sviđa ona plava od prekjuče. in other news, stigle mi reakcije Na promo slici je argentinska varijanta bila plavo bela, ova ima i oranž na sebi, taman toliko da ne bude njihov dres. Definitivno su se iskazali u Lacostu, da ne ispadne da samo maze i paze Medvedeva i ispunjavaju mu sve želje. 1
duda Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 (edited) pa nema više 20 godina, tako mora da igra ako ne želi da se skljoka pre četvrtfinala kada se samo setim onih dugih mečeva sa endijem i rafom, i sada mi je muka ed. @Milošica Edited January 19, 2023 by dùda
Midžeta Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 2 minutes ago, Arkadija said: Na promo slici je argentinska varijanta bila plavo bela, ova ima i oranž na sebi, taman toliko da ne bude njihov dres. Definitivno su se iskazali u Lacostu, da ne ispadne da samo maze i paze Medvedeva i ispunjavaju mu sve želje. Ovi oranz detalji su fenomenalni i asics se iskazao sa patikama, sve je bombona
Ros Posted January 19, 2023 Author Posted January 19, 2023 bas bi i rune mogao malo da izgubi pre 1/4 samo jedan mec, ne treba vise
Milošica Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 7 minutes ago, dùda said: pa nema više 20 godina, tako mora da igra ako ne želi da se skljoka pre četvrtfinala kada se samo setim onih dugih mečeva sa endijem i rafom, i sada mi je muka ed. @Milošica Naravno, podržavam to.
mlatko Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 bas bi i rune mogao malo da izgubi pre 1/4 samo jedan mec, ne treba viseZašto misliš da je opasan?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Milošica Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 1 minute ago, mlatko said: Zašto misliš da je opasan? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Po gradu pravi probleme. 1 2
duda Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 1 minute ago, mlatko said: Zašto misliš da je opasan? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk naravno da je opasan, nego je neiskusan, to je nolova prednost 1
Arkadija Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 Konačno brejk posle 10 minuta trajanja gema.
mlatko Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 Francuz iskrivio članak, MTOInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Ros Posted January 19, 2023 Author Posted January 19, 2023 3 minutes ago, mlatko said: Zašto misliš da je opasan? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk zato sto ume, hoce, ne skida gace pred velicinama 2
Recommended Posts