January 19, 20232 yr žao mi Saše. od kada sam saznala sa čim se on mučenik nosi i još igra na vrhunskom nivou pored svega, promenila sam stav prema njemu
January 19, 20232 yr BTW, ko je ovaj Mmh Amer? Nisam nikada čula za njega, a čak ne deluje ni da je dečkić, pa da mi je zato nepoznat.
January 19, 20232 yr 10 minutes ago, Ros said: lebe mekani, čitava četvrtina žreba za amere. mekinro će se ukakiti ako dobro brojim vec osmorica u trecem kolu plus jos jedno 2 moguca (Holt i Cressy)
January 19, 20232 yr 29 minutes ago, dùda said: od kada sam saznala sa čim se on mučenik nosi i još igra na vrhunskom nivou pored svega, promenila sam stav prema njemu Na sta mislis?
January 19, 20232 yr ja sam malo ovako, malo onako prema njemu. žao mi je što ima dijabetes, ali poprilično sam uveren da nije bez krivice za domestic violence
January 19, 20232 yr Da, ova "argentinska" varijanta je def. bolja nego na slici. Mada mi se više sviđa ona plava od prekjuče. in other news, stigle mi reakcije
January 19, 20232 yr BTW, ko je ovaj Mmh Amer? Nisam nikada čula za njega, a čak ne deluje ni da je dečkić, pa da mi je zato nepoznat.Skoro da ne igra izvan Amerike i Australije, 2019 je imao povredu ramena i trebalo mu je skoro godinu dana da se vrati na (svoj) nivo challengera. Klasična kometa iz amerike, pre 2 godine je ispratio Troickog u penziju preokretom u 5 setova na AO.Zverev se danas pitao ali grešio previše.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk