Gojko & Stojko Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 Seven charts that show why Djokovic will win the Australian Open SaE 1
Ros Posted January 19, 2023 Author Posted January 19, 2023 Just now, Arkadija said: Bruksbi dobio Ruda sa 3:1 hmm. gledao sam kraj treceg seta. bruksbi delovao poprilično down posle propuštene 3 meč lopte
Arkadija Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 55 minutes ago, Ros said: hmm. gledao sam kraj treceg seta. bruksbi delovao poprilično down posle propuštene 3 meč lopte Ono malo što sam videla na kraju četvrtog seta je da je Rud bio van fokusa, a da je Bruksbi pogađao što nikada nije.
Ros Posted January 19, 2023 Author Posted January 19, 2023 fric gubi 2:1 u setovima od popirina, cverev se muci sa moom
Max Morlock Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 Noksa im sasuo u lice... pozdravljam Quote Novak Đoković na instagramu je odgovorio na objavu Evrosporta koja je, po njegovom mišljenju bila nekorektna. Uz snimak kako Đoković u meču prvog kola Australijan opena govori sudiji da mora do toaleta stajao je opis: „Novak Đoković se usprotivio sudij ii otišao na ranu pauzu za toalet“. Novak je odgovorio na instagramu: „Evrosporte, molim vas proverite informacije pre nego što objavite nešto osuđujuće i pogrešno“. Potom je usledilo detaljnije Đokovićevo objašnjenje... Konačno. 3
Midžeta Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 @Zli Gli-jeva miljenica Garcia dobila Lejlu Fernandez Sašica se raspada 1
Ros Posted January 19, 2023 Author Posted January 19, 2023 ode fric kako je ta cetvrtina zreba sad otvorena!!!
bags Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 Sad kad se brat Bugarin povampiri i priredi mec u 5 setova. hehe
Recommended Posts