Ras Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 8 minutes ago, Filozof manijak said: Čovek je samo iskoristio priliku koju mu je sam Novak nabacio na volej. SAd mu je lepo vratio Rafa na AO nije u prilici da Novaku bilo šta vraća - jednostavno mu nije konkurent poslednjih 10 godina. 5
Filozof manijak Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 5 minutes ago, Serena said: Ciska je plakala... Ne znam sta da mislim, gledala sam samo treci set, verujem da mu nije bilo dobro i nije mi jasno zasto i dalje igra. Koji je smisao? Zeli da se obogalji skroz? Izazove sazaljenje? Ovo sto su on i Fed uradili na kraju karijera mi je bas bezveze. Jedan moj komsija pod stare dane bi na pitanje kako je, odgovarao "Moj sinko srce hoce al gu..ca klokoce" tako i ova dvojica. Nadam se da Novak nece cekati da mu zaklokoce obzirom da je on hipohondar i da zna da drami i zbog zanoktice verujem da ce se zaustaviti na vreme. Moj bivši trener je imao izreku za ovo: ima nagon, ali nema pogon. 1 5
Serena Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 (edited) Koji problem je Rafa u prvom setu imao sa Marijanom? Dragi boze na sta ta cura lici Spoiler Izgleda kao podbula trudnica Edited January 18, 2023 by Serena 1 4
Filozof manijak Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 (edited) dupli Edited January 18, 2023 by Filozof manijak
Jean-Luc Picard Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 55 minutes ago, red star forever said: Šta mu je? Boli ga Mekdonald. 1 2
Max Morlock Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 59 minutes ago, Midgeta said: ima problem sa preponom, koliko sam ja uhvatila Say that again??!!? Enivej, zadnju stranu ipo čitam 3 puta otkad sam došao na posao, drugu kafu kuvam da izmeračim ponovo... Šta sam ja propustio 1
Midžeta Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 3 minutes ago, Max Morlock said: Say that again??!!? Spoiler Kako kazu Nina Badric i Dino Gremlin: Bila je bisera puna zdjela A ja se bas za kamen uhvatila Ima problem/povredu prepone, koliko sam ja ispratila Kako me uvek uhvatis u raskoraku
Filozof manijak Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 (edited) 1 minute ago, Midgeta said: Hide contents Kako kazu Nina Badric i Dino Gremlin: Bila je bisera puna zdjela A ja se bas za kamen uhvatila ovo se u nas drugojačije kaže Edited January 18, 2023 by Filozof manijak 1 2
Milošica Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 4 minutes ago, Midgeta said: Reveal hidden contents Kako kazu Nina Badric i Dino Gremlin: Bila je bisera puna zdjela A ja se bas za kamen uhvatila Kako me uvek uhvatis u raskoraku Ovo je namerno, nadam se.
Midžeta Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 Just now, Milošica said: Ovo je namerno, nadam se. Jok, slucajno
Max Morlock Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 11 minutes ago, Midgeta said: Kako me uvek uhvatis u raskoraku Ajbg, jutro, dokon, i sve bih uradio samo da ne moram da počnem da radim 1
Midžeta Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 Just now, Max Morlock said: Ajbg, jutro, dokon, i sve bih uradio samo da ne moram da počnem da radim Tako treba
Serena Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 Tokom treceg seta 1. Nadal se ni jednom obrisao nije, a bilo je sparno igralo se pod krovom. Veliki teren, peskir daleko, a skupljaci loptica nisu smeli da mu ga dodaju. "Pravila su pravila" kako nam rece Rafa na AO2022 2. Servirao na 15 secundi pre isteka vremena u prvom setu dobio par opomena, Marijana se drznula da mu sudi ni po babu ni po stricevima 3. Rituale izvodio na preskoke, a bilo je servisa bez ikakve koreografije. Izgleda ni flasice nije namestao 1
Max Morlock Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 13 minutes ago, Midgeta said: Tako treba Vaistinu Nego da li sam dobro video na SofaScore, Noksa igra noćas iza ponoći sa (...nekim...) ili je neka druga priča u pitanju..?
Midžeta Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 10 minutes ago, Max Morlock said: Vaistinu Nego da li sam dobro video na SofaScore, Noksa igra noćas iza ponoći sa (...nekim...) ili je neka druga priča u pitanju..? Pa igra nocas, to su pominjali i na ES na kraju Nadalovog meca, ali nisam pokapirala protiv koga
Recommended Posts