Midžeta Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 Opa 2:0 za Mekdonalda, mada Rafica je to, nije gotovo
mlatko Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Midžeta Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 3 minutes ago, red star forever said: Šta mu je? Ima problem sa preponom, koliko sam ja uhvatila, ali nemoj da me drzis za rec 1
mlatko Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 na 6:4, 5:3 je "prijavio" "povredu" španac. McDonald je odlično igrao.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1
Midžeta Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 Ja sam mislila kako je Rafica usporio, a i Mekdonald sa njim, da ce da se vrati, a ovaj da se pogubi/raspadne, ali nije fala bogu
Filozof manijak Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 E zato, po meni, Rafinja ne može biti GOAT. Previše puta je ispadao u početnim kolima sa grenslemova.
red star forever Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 Nervirao me mnogi na prošlom AO, ali moram priznati danas mi ga je žao
Arkadija Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 Kad sam pošla od kuće bilo je 2:2 u trećem setu i komentator je rekao da je Rafa počeo da mnogo bolje servira, tako da sam pomislila da će možda da se iščupa. Malopre uključim eon na poslu i vidim da se neka reporterka raspričala, znači, adio, Rafa. Čini mi se da ga je prošla godina "ubila", ta jurnjava za rekordima je uzela svoje. Mi se sprdamo sa njegovim povredama, ali sigurno je da mu je telo skroz istrošeno i das je ovo sada prevelik napor. 6
duda Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 Meni ga nije žao. Tu 22 bi imao tačno nikad da nisu bile takve vanteniske prilike. Dakle, to mu je dosta i previše, što ni mi ga bilo žao. 4
Filozof manijak Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 Čovek je samo iskoristio priliku koju mu je sam Novak nabacio na volej. SAd mu je lepo vratio 6
Serena Posted January 18, 2023 Posted January 18, 2023 Ciska je plakala... Ne znam sta da mislim, gledala sam samo treci set, verujem da mu nije bilo dobro i nije mi jasno zasto i dalje igra. Koji je smisao? Zeli da se obogalji skroz? Izazove sazaljenje? Ovo sto su on i Fed uradili na kraju karijera mi je bas bezveze. Jedan moj komsija pod stare dane bi na pitanje kako je, odgovarao "Moj sinko srce hoce al gu..ca klokoce" tako i ova dvojica. Nadam se da Novak nece cekati da mu zaklokoce obzirom da je on hipohondar i da zna da drami i zbog zanoktice verujem da ce se zaustaviti na vreme. 2
Recommended Posts