Arkadija Posted January 17, 2023 Posted January 17, 2023 Novax nije odavno ovako odlucno izgledao u prvom kolu bilo kog turnira.
Serena Posted January 17, 2023 Posted January 17, 2023 Prosecna brzina bekenda 140km/h ako sam dobro razumela Beretini je imao 138km/h.
Ros Posted January 17, 2023 Author Posted January 17, 2023 52 minutes ago, Serena said: Prosecna brzina bekenda 140km/h ako sam dobro razumela Beretini je imao 138km/h. tacno su mu ta 2 km/h nedostajala da dobije endija
Serena Posted January 17, 2023 Posted January 17, 2023 1 hour ago, Serena said: Prosecna brzina bekenda 140km/h ako sam dobro razumela Beretini je imao 138km/h. Lapsus, radi se o brzini Novakovog forhenda, ne bekenda kako sam napisala. Mats ga je uporedio sa Beretinijevim koji je kao najbrzi. Ono sto je Rafa neki dan rekao u vezi kvaliteta loptica, danas je i Novak potvrdio, da se sa vrenenom rascupave i postanu mekanije. Nije mi jasno onda kako je Beretini uspeo na danasnjem mecu da ispali 31 as sa takvim loptocama, a i Novak te forhende od 140km/h.
Ras Posted January 17, 2023 Posted January 17, 2023 (edited) Gledam hajlajte sa meča Beretini - Mari, a glavni mi je utisak Lajani Edit: U Novakovom boksu je izgleda čitav sastav ispredskupštinske bine iz januara prošle godine. Nedostaju jedino snajka i Farage! Snajkin izostanak je opravdan. Edited January 17, 2023 by Ras
Serena Posted January 17, 2023 Posted January 17, 2023 1 hour ago, Ras said: Gledam hajlajte sa meča Beretini - Mari, a glavni mi je utisak Lajani Meni je na momente licio na Baneta Krstića Spoiler 1 5
Arkadija Posted January 17, 2023 Posted January 17, 2023 Ček, ovaj je stvarno imao brčiće ko Adolf? Nisam ga primetila u prenosu, doduše, samo sam kraj videla.
Tsai Posted January 17, 2023 Posted January 17, 2023 1 hour ago, Ras said: Gledam hajlajte sa meča Beretini - Mari, a glavni mi je utisak Lajani Edit: U Novakovom boksu je izgleda čitav sastav ispredskupštinske bine iz januara prošle godine. Nedostaju jedino snajka i Farage! Snajkin izostanak je opravdan. Fali i brigadni general 3
Recommended Posts