Zli Gli Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 Agresivan naslov a mi Srbi fini, izbaci ovo bitches i uzvicnike 1
Ros Posted January 3, 2023 Author Posted January 3, 2023 3 minutes ago, borris_ said: Dobar naslov, samo si malo poranio. uvek tako otvaramo topic, na 2 nedelje pred pocetak 1
duda Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 ma gde bre da izbaci, bez toga bi bilo bljaks, nit da smrdi nit miriše nije prerano, taman dovoljno vremena da namolimo @Lancia da se do tada vrati lanco, vrati seeeeeeee, molimo teeeeeee
Ros Posted January 3, 2023 Author Posted January 3, 2023 2 minutes ago, Zli Gli said: Agresivan naslov a mi Srbi fini, izbaci ovo bitches i uzvicnike svakom gs-u po zasluzi. molim lepo 1
Ros Posted January 3, 2023 Author Posted January 3, 2023 Just now, dùda said: ma gde bre da izbaci, bez toga bi bilo bljaks, nit da smrdi nit miriše nije prerano, taman dovoljno vremena da namolimo @Lancia da se do tada vrati lanco, vrati seeeeeeee, molimo teeeeeee gde je otisao pendejo?!
Ras Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 1 hour ago, Ros said: jelena prvi Ovo bi konačno mogla da bude njena godina! 1
villiem Posted January 3, 2023 Posted January 3, 2023 sta cemo pisati dve nedelje ako mu ne brane da dodje
Serena Posted January 9, 2023 Posted January 9, 2023 (edited) Novak i Nik ce u petak odigrati egzibicioni mec na RL areni. https://www.news18.com/news/sports/novak-djokovic-and-nick-kyrgios-to-play-australian-open-practice-match-6788707.html Edited January 9, 2023 by Serena
Recommended Posts