January 12, 20232 yr 10 hours ago, Aleksija said: jesi bio i na peloponezu ili samo u bg? svaka cast, drzimo palceve! Trebalo je, ali u tom momentu nije bilo sanse sa idem na dva i po meseca u grcku, tako da sam podmetnuo asistenta da slavno izgine. Za to i sluzi.
January 12, 20232 yr 1 minute ago, MocaVukotic said: Trebalo je, ali u tom momentu nije bilo sanse sa idem na dva i po meseca u grcku, tako da sam podmetnuo asistenta da slavno izgine. Za to i sluzi. Ako ne zadire previše u RL, baci nam koju šta konkretno radiš na setovima, neke anegdote sa snimanja i sl.
January 14, 20232 yr Polako, bice memoari jednog dana. To je u BG rađeno tamo gde Anđa ima nešto svoje ili PFI?Svakako, lep je "izazov" po onome što sam video gledajući film.......shiit has hit the fan.
January 14, 20232 yr Luka beograd i schenkerova zgrada u banovcima. Bio je u bg jos i neki kafic u g. principa, hotel mona, hub u makedonskoj kod pgp rts, i mozda jos jedan set negde, ne mogu da se setim sad. Edited January 14, 20232 yr by MocaVukotic
January 14, 20232 yr On 12.1.2023. at 10:52, MocaVukotic said: Polako, bice memoari jednog dana. Nemoj da cekamo 50god