December 29, 20222 yr Popular Post Imao sam cast i zadovoljstvo da ga gledam uzivo (Zvezda 3 - Santos 3, 1969.). Pocuvaj u miru veliki Pele.
December 29, 20222 yr Ode kralj Pele Mikelandjeo, Dante i Homer ce ga docekati sa "dobrodosao kolega" Edited December 29, 20222 yr by borris_
December 29, 20222 yr 1 minute ago, Dimitrije said: Imao sam cast i zadovoljstvo da ga gledam uzivo (Zvezda 3 - Santos 3, 1969.). Pocuvaj u miru veliki Pele. Imam tu ulaznicu, jedna od najvecih utakmica na nasem stadionu samo zato sto je on trcao po tom terenu. Svaki ce teren da se seca njegovih nogu, tamo gde je igrao, pisace na ulasku ko je trcao tu.
December 29, 20222 yr 8 minutes ago, Ayatollah said: Fantastican video, hvala ti. "Uzmite negative svih zvezda koje znate i stavite ih jedan na drugi. Odstampajte sliku. Pojavice se crno lice - par hipertrofiranih butina i telo u kojem su savrsena pluca i srce: to je Pele. Ali pazite, trebace vam mnogo asova da biste napravili to cudoviste koordinacije, brzine, moci, ritma, sinhroniciteta, tecnosti pokreta i preciznosti." Đani Brera Edited December 29, 20222 yr by Meazza