December 20, 20222 yr On 15.12.2022. at 14:07, Hele said: Tek otvorena tema, a vec se doslo do gej veza i smrkanje koke sa sisa. Obecava ova tema 🤗 Kao Cetnik sa reketom, ali medjunarodni pregled.
December 23, 20222 yr Author Karlitosu je deda rekao nesto u fazonu da je za uspeh potrebna glava (cabeza), srce (corazón) i ovo zadnje ne znam kako se kaze na spanskom (trece slovo c).
December 23, 20222 yr 1 hour ago, Serena said: Karlitosu je deda rekao nesto u fazonu da je za uspeh potrebna glava (cabeza), srce (corazón) i ovo zadnje (cojones). FTFY
December 24, 20222 yr Author Ja sam pokusavala preko googleta da prevedem i ubacivala sve poznate mi izraze za taj deo tela ali nisam dobila nista na slovo c 🤷♀️
December 24, 20222 yr 57 minutes ago, Serena said: Ja sam pokusavala preko googleta da prevedem i ubacivala sve poznate mi izraze za taj deo tela ali nisam dobila nista na slovo c 🤷♀️ 🤣
December 24, 20222 yr Author 3 hours ago, Ros said: hoce li vec jednom otvoriti tu pandorinu kutiju? Nema sanse da je otvore. To je nedokazivo.
December 24, 20222 yr Author Uhapsena su dva lekara opste prakse u Vicenci kod kojih su dolazili ljudi na "vakcinaciju" iz raznih krajeva Italije. Zakazivali su ko fol ozonoterapiju, a kuci se vracali sa green passom Doktorica se bavila estetskom hirurgijom a dr je nefrolog. Ordinacije su im zatvorene, a oni su bili u pritvoru do ukidanja obaveze posedovanja kovid propusnica jer je time nestala opasnost od ponavljanja krivicnog dela. Cirkus na italijanski nacin
December 29, 20222 yr On 24.12.2022. at 15:49, Serena said: Nema sanse da je otvore. To je nedokazivo. Mogao je i Novak tako ali je ljudina i postenjacina, rekao lepo da smatra da nije provereno i izgurao svoju pricu do kraja. Razlog vise da ga gotivimo, nema lazi nema prevare