Jump to content

Ima veze sa teniserima ali nema sa tenisom

Featured Replies

Posted

Dvodelni dokumentarac, u reziji Alex Gibney i produkciji Battsek, o zivotu Borisa Bekera bice uskoro prikazan na Apple TV.

Pored brojnih intervjua sa samim Borisom, serijal sadrzi i priloge snimljene sa njegom familijom, prijateljims i kolegam ukljucujuci i teniske zvezde John McEnroe, Bjorn Borg, Novak Djokovic, Mats Wilander i Michael Stich.

Sniman je tokom tri godine pred njegovo utamnicenje u aprilu ove godine. Izrecena mu je kazna zatvora od 30 meseci koju izdrzava u Londonu, ali se suska da bi uskoro mogao biti deportovan za Nemacku obzirom da je   strani drzavljanin. 

• Author

Spanjolka Carla Suarez Navaro trudna! 

image.png.bc26e2a66a1344dbfee9101449854d64.png

Pre tri godine je vodila ozbiljnu borbu protiv kancera i bilo je pitanje da li ce preziveti. Prosle godine se vratila na teren i odigrala par meceva na GS turnirima, a zadnji oprostajni u Fed cupu, tako da je sad penzionerka. 

Zivi vec dugo u gej vezi sa fudbalerkom Olgom Garsia. 

Edited by Serena

5 minutes ago, Serena said:

Spanjolka Carla Suarez Navaro trudna! 

image.png.bc26e2a66a1344dbfee9101449854d64.png

Pre tri godine je vodila ozbiljnu borbu protiv kancera i bilo je pitanje da li ce preziveti. Prosle godine se vratila na teren i odigrala par meceva na GS turnirima, a zadnji oprostajni u Fed cupu, tako da je sad penzionerka. 

Zivi vec dugo u gej vezi sa fudbalerkom Olgom Garsia. 

Nikad ne bih rekao da je gay!

Spoiler

Not...

• Author

To se zna odavno tako da sam je uvek gledala tako. Mene je Kasatkina iznenadila. 

a kad je damir dokic pricao :covid19:

Jel Rišar Gaske gej?

14 minutes ago, Arkadija said:

Jel Rišar Gaske gej?

zar on nije bio pozitivan na kokain koji je slucajno™ smrknuo sa neke sise?

• Author

Gaske se navodno ljubio sa drogiranom curom pa se "zarazio" :lolol:

Nedavno su dva Francuza, dubl igraci, obelodanili da su u vezi. U tom clanku kazu da su oni prvi koji su to javno priznali, ne znam da li je istina. 

Radi se o Fabien Reboul i Maxence Broville.

Nego kad smo kod dopinga nema vesti o Simoni Halep. Bila je u najavi za ovu Svetsku ligu u Dubaiju ali vidim da je vise nema. 

Dvodelni dokumentarac, u reziji Alex Gibney i produkciji Battsek, o zivotu Borisa Bekera bice uskoro prikazan na Apple TV.
Pored brojnih intervjua sa samim Borisom, serijal sadrzi i priloge snimljene sa njegom familijom, prijateljims i kolegam ukljucujuci i teniske zvezde John McEnroe, Bjorn Borg, Novak Djokovic, Mats Wilander i Michael Stich.
Sniman je tokom tri godine pred njegovo utamnicenje u aprilu ove godine. Izrecena mu je kazna zatvora od 30 meseci koju izdrzava u Londonu, ali se suska da bi uskoro mogao biti deportovan za Nemacku obzirom da je   strani drzavljanin. 

Evo, izasao danas.

Boris Becker: Former Wimbledon champion released after serving eight months of prison sentence https://www.bbc.co.uk/sport/tennis/63987543

Sent from my iTelephone using Tapatalk
  • Author

Da, bas sad citam da ga ceka mama Elvira (87) da zajedno proslave Bozic. 

Kako sad to ide, posto nije Britanac deportuju ga u zemlju porekla da bi oslobodili mesto u zatvoru, a onda u Nemackoj bude slobodan gradjanin? 

Tek otvorena tema, a vec se doslo do gej veza i smrkanje koke sa sisa. Obecava ova tema 🤗

On 15.12.2022. at 14:37, Serena said:

Nedavno su dva Francuza, dubl igraci, obelodanili da su u vezi. U tom clanku kazu da su oni prvi koji su to javno priznali, ne znam da li je istina. 

Radi se o Fabien Reboul i Maxence Broville.

Ovaj Reboul me prodao milion puta u kladionici dok sam peglao kao manijak. Odigram na njega, on raspad, odigram protiv njega, on postaje Djokovic. Olos francuski, to ga je Bog kaznio da postane gej. 

• Author

Koliko ovo dete lici na mamu:wub:

a i mama lici na azarenku. :D

da ne pise u tvitu, nema sanse da bih je poznao