Jump to content
IGNORED

FIFA World Cup Fantasy 2022

Recommended Posts

Posted

Posvetim se jedno kolo, uzmem vreme da napravim tim kako valja i ubijem

70 poena + 4 igrača na klupi koji igraju danas i sutra :fantom:

Posted

Računa li se učinak u produžetku i sa penala?

Posted
58 minutes ago, *edited by mod said:

Računa li se učinak u produžetku i sa penala?

Zamisli računaju se penali i imaš Livakovića.

• Wub 1
Posted

Zamisli racunaju se penali, pa ode u neku desetu seriju, pa cela odbrana ode u debeli minus iako je bilo 0:0 pa bi imali clean sheet bez penala :D

Posted

Hvala forumasu Crvletu sto me dotukao svojim savetima kako da ispravim sranje koje sam napravio.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

• +1 1
Posted

Čestitke Cvrlletu, nije bilo sreće na žrebu + me je dotukla ziheraška taktika da kapiten ostane Mesi umesto da probam sa Mbapeom

• Hvala 1
Posted

uzeo da namestim tim pred dedlajn i sad tek vidim da su mi svi igraci prosli u sledece kolo, nikad se to nije desilo. nije bilo iznenadjenja, izbegao Špance..

Posted

@levi svaka cast na izboru cpt-a. 
rezultatski je bilo jos neizvesnije jer sam ja debil napravio jedan nicim izazvan transfer za iduce kolo koji mi krati 3 boda :isuse:

• +1 1
Posted

stavio sam ono power captain, onda je kapiten automatski onaj ko ima najviše poena. inače bih verovatno ostavio Mesija

Posted

Cestitke pobedniku, a i ostalima koji su se do kraja nosili sa izazovima ovog nazovi fantazija. Jos malo, pa se vracamo regularnim fantazi obavezama.

• +1 1
Posted

cvrlle zaključao i u klasiku sa i Di Mariom, dupla kruna svaka čast

• +1 1
Posted

Ево и табеле погађалице

F261BEA2-5E7B-45D9-96A1-2213B84F5BBD.thumb.jpeg.47e4fffe5d9cf7b6dd892bc8b68f90be.jpeg

Честитке Мајор Том-у, он и Археолог су се реално кидали за прво место. Ја сам задовољан с девет тачних погођених и утешним трећим местом ко ћабра Хрвати.

• +1 1