Jump to content
IGNORED

FIFA World Cup Fantasy 2022

Recommended Posts

Posted

verovatno bih i ja to uradio da nisam smetnuo sa uma sinoć da nema tekmi u 11 i da se ima vremena vajlkardovati ko čovek.

ovako očekujem rutinski najgore kolo do sad :isuse:

Posted

Prvo kolo najgori rezultat u ligi, drugo kolo drugi najbolji rezultat.

Posted
23 hours ago, Pokojni Ruxin said:

aktivirao sam power captain, a bez toga bi mi izbor za traku bio gakpo pa mesi. da kažem javno pa da ispratimo svi zajedno očiglednu protraćenost. 

Ja uradio isto u drugom kolu došlo na Mbapea, bačen WC, ali sam bar ovog 12og ubo sa Gakpom

Posted

Ovog što je dao dva gola za Urugvaj sam imao i prodao jer nije igrao...

Posted

Ja sam ga zadrzao :D skok sa poslednjeg na 6. mesto ali mislim da tesko mogu do vrha.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

• +1 1
Posted

Jel i u nokaut fazi može samo jednom da se menja (C) ?

Posted

da naše finale je polufinale svetskog, tako smo prošli put na evropskom

osim ako se dogovorimo da se produži i na finale i za treće mesto, mada meni se to čini previše utakmica, ali kako hoćete

Posted

Ma jok.

Posted

Ostali mi Saka i So na klupi :isuse: pogresno sam gledao raspored tekmi pa sam bio istripovao da danas igraju Brazilci i Hrvati.

Posted (edited)

@Moća pa sta ce ti onda Ali na klupi ako si tripovao danas brazilce? :isuse: vise tripova si proziveo ovih dana :evilsmile:

imam savet kako da ih izvadis sa klupe ali...
 image.png.3455593fc1c0ee888eff9cb1e49d3cf3.png

Edited by cvrlle
Posted

Da bi skrpio pare za Di Mariju, ubacio Gvardiola umesto Dumfrisa. Di Marija nije ni zaigrao pa sam ubacio Fernandeza koji je uspeo da postigne autogol. Lomio se da prebacim traku sa Mesija na Mbapea i naravno to nisam uradio + se sudija zainatio da mi skine clean sheet na Hernandeza.

A vi kako ste?

Posted
11 hours ago, cvrlle said:

@Moća pa sta ce ti onda Ali na klupi ako si tripovao danas brazilce? :isuse: vise tripova si proziveo ovih dana :evilsmile:

imam savet kako da ih izvadis sa klupe ali...
 image.png.3455593fc1c0ee888eff9cb1e49d3cf3.png

Ne staj mi na muku gledao sam izgleda dijagonalno, mislim prebacio sam traku na Mbapea a nisam napravio nijednu izmenu sa klupe pa ti sad vidi šta se dešavalo u mojoj  glavi.