Pokojni Ruxin Posted November 29, 2022 Posted November 29, 2022 verovatno bih i ja to uradio da nisam smetnuo sa uma sinoć da nema tekmi u 11 i da se ima vremena vajlkardovati ko čovek. ovako očekujem rutinski najgore kolo do sad
Moća Posted November 29, 2022 Posted November 29, 2022 Prvo kolo najgori rezultat u ligi, drugo kolo drugi najbolji rezultat.
*edited by mod Posted November 30, 2022 Posted November 30, 2022 23 hours ago, Pokojni Ruxin said: aktivirao sam power captain, a bez toga bi mi izbor za traku bio gakpo pa mesi. da kažem javno pa da ispratimo svi zajedno očiglednu protraćenost. Ja uradio isto u drugom kolu došlo na Mbapea, bačen WC, ali sam bar ovog 12og ubo sa Gakpom
Velocipede Posted December 2, 2022 Author Posted December 2, 2022 Ovog što je dao dva gola za Urugvaj sam imao i prodao jer nije igrao...
Moća Posted December 2, 2022 Posted December 2, 2022 Ja sam ga zadrzao skok sa poslednjeg na 6. mesto ali mislim da tesko mogu do vrha.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk 1
levi Posted December 3, 2022 Posted December 3, 2022 knockouts https://www.score7.io/tournaments/bqsk4gqzjf/knockout hvala svima što ni u jednoj grupi nisu morali da se gledaju tiebreakeri za prolaz, žuti kartoni itd
John Coltrane Posted December 3, 2022 Posted December 3, 2022 Jel i u nokaut fazi može samo jednom da se menja (C) ?
Moća Posted December 3, 2022 Posted December 3, 2022 49 minutes ago, levi said: knockouts https://www.score7.io/tournaments/bqsk4gqzjf/knockout hvala svima što ni u jednoj grupi nisu morali da se gledaju tiebreakeri za prolaz, žuti kartoni itd Jel ovo znači da ko prodje do finala igra to u stvari u polufinalu svetskog?
levi Posted December 3, 2022 Posted December 3, 2022 da naše finale je polufinale svetskog, tako smo prošli put na evropskom osim ako se dogovorimo da se produži i na finale i za treće mesto, mada meni se to čini previše utakmica, ali kako hoćete
Moća Posted December 4, 2022 Posted December 4, 2022 Ostali mi Saka i So na klupi pogresno sam gledao raspored tekmi pa sam bio istripovao da danas igraju Brazilci i Hrvati.Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk
cvrlle Posted December 4, 2022 Posted December 4, 2022 (edited) @Moća pa sta ce ti onda Ali na klupi ako si tripovao danas brazilce? vise tripova si proziveo ovih dana imam savet kako da ih izvadis sa klupe ali... Edited December 4, 2022 by cvrlle
*edited by mod Posted December 4, 2022 Posted December 4, 2022 Da bi skrpio pare za Di Mariju, ubacio Gvardiola umesto Dumfrisa. Di Marija nije ni zaigrao pa sam ubacio Fernandeza koji je uspeo da postigne autogol. Lomio se da prebacim traku sa Mesija na Mbapea i naravno to nisam uradio + se sudija zainatio da mi skine clean sheet na Hernandeza. A vi kako ste?
Moća Posted December 5, 2022 Posted December 5, 2022 11 hours ago, cvrlle said: @Moća pa sta ce ti onda Ali na klupi ako si tripovao danas brazilce? vise tripova si proziveo ovih dana imam savet kako da ih izvadis sa klupe ali... Ne staj mi na muku gledao sam izgleda dijagonalno, mislim prebacio sam traku na Mbapea a nisam napravio nijednu izmenu sa klupe pa ti sad vidi šta se dešavalo u mojoj glavi.
Recommended Posts