Velocipede Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 Krenulo... https://play.fifa.com/fantasy-classic
johan nagel Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 Чек је л’ ово финална верзија, то је то У Србији рецимо нема ВМС-а првог голмана. Миленковић нам је најјефтинији штопер, Јовић кошта као Митровић.. Нисам гледао друге репке али ово је чудно свакако.
Zis Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 2 minutes ago, johan nagel said: Чек је л’ ово финална верзија, то је то У Србији рецимо нема ВМС-а првог голмана. Миленковић нам је најјефтинији штопер, Јовић кошта као Митровић.. Нисам гледао друге репке али ово је чудно свакако. Please note: The player lists provided are not final. We will continue updating the player lists as information from the national teams become available. Please remember to check on November 14th, when all squads are finalised.
johan nagel Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 Да има логике мада је и даље чудно што нема првог голмана, што исто коштају први стрелац репрезентације и Јовић који неће видети терен итд.
banecare1 Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 steta sto se u ppp nije primilo pogadjanje rezultata na https://superbru.com/ mi imamo ligu 20ak ljudi i super je zezanje. jos svako ulozi po 500 juana (oko 70 EUR) i formira se nagradni fond za top 3 na kraju sampionata. ok, to ovde ne moze, ali i bez love je interesantno. ako ima zainteresovanih lupite like. ipak je WC, mora sve da se igra sorry za off topic 3
mlatko Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 Join PPP, my World Cup Predictor league on Superbru! You can find my pool here: https://www.superbru.com/worldcup_predictor/pool.php?p=12521817or by downloading the Superbru app and searching for the pool with code:peerpeps Probam app jel vredi...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 2
banecare1 Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 dobar je app, jedino sto se sporo ucitava na pocetku. @mlatko otvaraj topic kapetane
mlatko Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 može se naknadno dodati uplate za nagradni fond?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
banecare1 Posted November 15, 2022 Posted November 15, 2022 On 13.11.2022. at 21:33, mlatko said: može se naknadno dodati uplate za nagradni fond? Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk mi u kini uplate preko WeChat app radimo. nema veze sa superbru app
*edited by mod Posted November 18, 2022 Posted November 18, 2022 Ako treba nekome pomoć oko pogadjalice tu je iskusni Eto 2
Moća Posted November 18, 2022 Posted November 18, 2022 Upao u ligu koliko nas ima za sada? Hocemo li praviti neku ligu kao one Hax sto smo imali? za H2H? Ima i predictor i neki dejli fantazi.
John Coltrane Posted November 18, 2022 Posted November 18, 2022 6 minutes ago, Moća said: Upao u ligu koliko nas ima za sada? Hocemo li praviti neku ligu kao one Hax sto smo imali? za H2H? Ima i predictor i neki dejli fantazi. Za sad 11. Ako hoćeš sklepaj neki Hax, ja ne znam. Možda se @ducca predomisli ako nam bude falio paran broj Ne znam da li još neko, osim Velocipeda ima problem sa ulaskom u ligu, generalno sajt im je karina, mob app još veća. Igrače u timu možeš da selektuješ po sledećem protivniku, ceni, total poenima, matchday poenima ali ne i po datumu kad igraju tekmu
Pokojni Ruxin Posted November 18, 2022 Posted November 18, 2022 što je ovde pusto? probaću sutra da napravim tim pa da vam se priključim, red je izaći iz fantasy penzije za WC
Recommended Posts