Sestre Bronte Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 da li je dao akcije tesle kao garanciju za kredit? ako jeste biće lol
Svarog Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 32 minutes ago, vememah said: (ceo niz) Gergelji je inače odličan inženjer, bio je ranije u Uberu. Imao sam jedan razgovor s njim relativno skoro. Ako on ovako plastično predstavlja interne detalje Twittera (infrastructure, Kubernetes...) znači da sigurno ima dobar insajder info. 4
gospa buba Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 da li je dao akcije tesle kao garanciju za kredit? ako jeste biće lolkakav sad kredit? nema svoje pare? ja uvek zamishljam bogatasha kao deda baju, ujutro provetrava, podne pliva, predveche broji da se uspava sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1
Sestre Bronte Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 3 minutes ago, gospa buba said: kakav sad kredit? nema svoje pare? ja uvek zamishljam bogatasha kao deda baju, ujutro provetrava, podne pliva, predveche broji da se uspava sent from bash mnogo dobar novi bubamoto pa nema 44 milijarde dolara u kovanicama, nego ima akcije i kuću u sutomoru i fiat multiplu
Venom Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 38 minutes ago, Braća Strugacki said: da li je dao akcije tesle kao garanciju za kredit? ako jeste biće lol Koliko videh, jeste. Mislim, šta može drugo da da. Doduše finansirao je deo i svojim kešom koji je dobio od prodaje Tesla akcija tamo negde na proleće. Tad je i počeo da se premišlja, pa su neki teoretisali da je folirao kupovinu Twittera samo da bi imao izgovor da proda par milijardi u akcijama Tesle.
Heaviside Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 2 hours ago, Braća Strugacki said: pa nema 44 milijarde dolara u kovanicama, nego ima akcije i kuću u sutomoru i fiat multiplu Nema više ni kuću ni fiata, prodao sve. 1
Mr.Mxyzptlk Posted November 8, 2022 Posted November 8, 2022 nema bolje stvari od CT-a. veceras potpuno ludilo akvizicijom FTX-a. bolje od Netflixa. Da je Elon pametan da naplacuje ufur Inace je Elon od CZ-a dobio 500m za tw, dok od FTXSem-a nije hteo kurca. Kao da je znao da je ovaj insolventan.
Mil@n Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 Koliko postoji FB, koliko para su zaradili i kada uđete u photos i kačite novi album, nema opcije za pisanje opisa albuma. Nekome je to smešno, ali ja bi ih spalio samo zbog toga pošto često to radim.
Mil@n Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 2 minutes ago, napadaj said: Al' ima kad se edituje: Da, to me upravo i izluđuje. Okačim album i onda kao mentol jurcam da editujem. Što je totalno nebitno, zašto nema odmah? To je tako barem dve godine. Idioti.
Duhovnost, ljubav i med Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 (edited) Фејсбук и инстаграм имају тај главни недостатак што могу персону да нереално и улепшано представе, а твитер и форуми приказују сенке људи, њихову скривену страну. Јунгијанским речником Персона / Сенка чине динамику у формирању личности, у једном моменту би требало да се споје у једну аутентичну личност. Е сад, комплетни људи развијају и персону и сенку, а некомплетни имају само сенке или само персоне. Маск је купио сенке и сад он може да помогне свим тим људима и можда да их интегрише са својим персонама, неким иновацијама у апликацији. И онако га обожаваоци перципирају као суперхероја типа Бетмен, који је у персони егоистични милијардер, а у сенци спаситељ Готам ситија. Edited November 9, 2022 by Duhovnost, ljubav i med
Mil@n Posted November 9, 2022 Posted November 9, 2022 7 minutes ago, Duhovnost, ljubav i med said: Фејсбук и инстаграм имају тај главни недостатак што могу персону да нереално и улепшано представе Ne, ljudi se tako predstavljaju, facebook prikazuje samo ono što mu ti ubaciš da te prikazuje. 5
Recommended Posts