Time Crisis Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 1 hour ago, Lezilebovich said: U ril tajmu pratimo detonaciju Elona sa twitterom i Zuckeberga sa metaversom They won't be missed
Sestre Bronte Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 tviter će ga koštati tesle, a tesla bez njega ne vredi ni 10% onoga što sada vredi, a on bez tvitera nema platformu na kojoj može dnevno da muti i pokriva poslovne gafove totalno ludilo je kako se danas kreira vrednost 3 1
Ratamahatta Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 7 hours ago, Pokojni Ruxin said: in other news, zabranilo komediju na twitteru Hide contents To je i ovde bilo na par sati, ali se pobunio slobodarski narod
mraki Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 (edited) Gomila verifikovanih naloga promenila ime u Elon Musk i sad ih banuju. Jebote, kad je to još bila fora na tamou. Da li ja dobro razumem ovu logiku, moći ćeš da dobiješ bedž i na tudje ime (neki selebriti recimo), samo ako platiš, bez neke dodatne provere? Edited November 7, 2022 by mraki
Patty Lee Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 Videla sam sinoć pred spavanje da su banovali Keti Grifin jer je promenila ime u Elon Musk. Onda je izašlo ono obaveštenje da nije uopšte problem da se promeni ime u Elon Musk, kao, ne smeta to njemu ali treba da bude jasno naznačeno da je parodija u pitanju. I sad jutros su banovali i Itana Klajna iz h3h3 iako je uredno ispisao parody account, nije stavio samo u bio nego i u header img, džinovskim slovima za slabovide. 1
mraki Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 Još gomila verifikovanih Musk naloga banovana. Sloboda kao takva.
Sestre Bronte Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 a ne razumem, ako je ok da ja odlučim da li sam cgorac, bosanac, jugosloven ili džedaj, ako je ok da sam muško, žensko, malo muško malo žensko i to sam što ja odlučim, zašto ne mogu sam da odlučim da sam elon musk 1 1
Filozof manijak Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 Sloboda govora != anarhija u govoru 1
Lezilebovich Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 6 minutes ago, Meazza said: Pa i treba da ih banuje. I ja se slazem, ali pokazuje i koliko je traljavo osmisljen taj proces verifikacije. To je trebalo da se resi sistemski, a ne da se mora rucni moderisati. Za ocekivati je bilo da ce bar tehnickim aspektom ovladati, ali se ni to ne desava :( 1
vememah Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 Nema opravdanja da ih banuje kad su njegovom greškom mogli da uz znak verifikacije promene ekransko ime (ne i korisničko) u Elon Musk. Treba da onemogući tu opciju verifikovanima i kraj priče, a njima ostavi vreme da odluče hoće li ga imitirati bez znaka ili imati znak i svoje pravo ime. 1
Amos Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 Ne znam šta da mislim o ovom samospaljivanju online ljudi koji imaju para i vremena da provedu novembar u pool baru na Arubi. Nekako je ohrabrujuće za nas ostale golje što nemamo ni kadu, a opet žali bože tolikih para. 3
Recommended Posts