November 6, 20222 yr ne znam kako to pravno može da se odrazi na njega, da poziva ljude da bojkotuju konkurente tesle
November 6, 20222 yr Just now, Braća Strugacki said: ne znam kako to pravno može da se odrazi na njega, da poziva ljude da bojkotuju konkurente tesle U USA negativna reklama nije zabranjena, tako da mislim da tu nece biti problema... U Evropi je druga priča...
November 6, 20222 yr 45 minutes ago, radisa said: Bojim™ se da mu je strategija malo manjkava... Ali on je najbogatiji na svetu, sigurno zna šta radi… Edited November 6, 20222 yr by mraki
November 6, 20222 yr Inače, malo mu je bušna koncepcija s tim znakom potvrde: Edited November 6, 20222 yr by vememah
November 6, 20222 yr Zanimljiva,iako potpuno ocekivana reakcija posto je kupio neko nesto tamo,a nije na "liniji" sa ostalima.
November 6, 20222 yr 7 minutes ago, Bogotac said: iako potpuno ocekivana reakcija Hey Elon: Let Me Help You Speed Run The Content Moderation Learning Curve
November 6, 20222 yr A samo je trebalo da saceka mesec dana i da ne glumi ali babu i 40 razbojnika koji upadaju u selo (u kom je popaj )
November 6, 20222 yr Ovo ina smisla samo ako netflix snima dokumentarac/rijaliti Edited November 6, 20222 yr by Lezilebovich
November 6, 20222 yr On je najbogatiji čovek na svetu i zna šta radi... Izgleda da nije dobro pregledao kod koji su mu programeri štampali, pa je bilo propusta prilikom prehgleda... true story...
November 6, 20222 yr 10 minutes ago, Lezilebovich said: Ovo ina smisla samo ako netflix snima dokumentarac/rijaliti
November 6, 20222 yr U ril tajmu pratimo detonaciju Elona sa twitterom i Zuckeberga sa metaversom Edited November 6, 20222 yr by Lezilebovich