Amos Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 Pa ne privlače korisnike u milionima naučnici nego valjanje u blatu, spuštanja, donabijanja, moralna pištanja, poludeli sportisti kojima može da se nana nanina i slično. Tviter je taj talog slagao godinama. Šta će naterati našu Slavicu da otvori Mastodon? Ili eto mustang sa foruma, zašto bi otišla sa Tvitera ako se tamo konačno pravi echo chamber koji joj odgovara? 2
Pokojni Ruxin Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 (edited) inače i jack dorsey pravi novi twitter Edited November 6, 2022 by Pokojni Ruxin 1
Pokojni Ruxin Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 (edited) 16 minutes ago, Mos said: Šta će naterati našu Slavicu da otvori Mastodon? Ili eto mustang sa foruma, zašto bi otišla sa Tvitera ako se tamo konačno pravi echo chamber koji joj odgovara? slavica verovatno neće biti oduševljena ako twitter postane alt-right echo chamber, a i mustang je pre na twitteru nego na parleru. Edited November 6, 2022 by Pokojni Ruxin
Amos Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 3 minutes ago, Pokojni Ruxin said: slavica verovatno neće biti oduševljena ako twitter postane alt-right echo chamber, a i mustang je pre na twiterru nego na parleru. Moguće, videćemo ubrzo. Usput će morati svi zajedno da priznaju kako im je genije pojeo govno, tako da će biti zabavnije ako si ti u pravu a ne ja
Meazza Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 (edited) 16 minutes ago, vememah said: Ako sam dobro razumeo, naucili smo da je posredi zavera Maska, Dorsija i Putina da naprave multipolarni svet i ugroze dominaciju SAD. Mask je Putinov covek (koji pomaze Ukrajinu vojno) i pripadnik marsovskog kulta "Ruski kosmizam", profit mu uopste nije bitan, a Tviter je samo prvi korak u dijabolicnom planu. David Icke govna da jede. Edited November 6, 2022 by Meazza 3
vememah Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 (edited) Lik je linkovao dosta dobre argumente zbog kojih ta Dorsijeva alternativa verovatno to i nije, uključujući i ovaj članak. https://www.businessinsider.com/jack-dorsey-saves-elon-musk-1billion-rolling-over-twitter-shares-2022-10 To što ide predaleko u teorijama kojima to objašnjava je druga priča. Edited November 6, 2022 by vememah
Jimmy Kowalski Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 27 minutes ago, Mos said: Pa ne privlače korisnike u milionima naučnici nego valjanje u blatu, spuštanja, donabijanja, moralna pištanja, poludeli sportisti kojima može da se nana nanina i slično. Tviter je taj talog slagao godinama. Šta će naterati našu Slavicu da otvori Mastodon? Ili eto mustang sa foruma, zašto bi otišla sa Tvitera ako se tamo konačno pravi echo chamber koji joj odgovara? Ne znam za Slavicu, ali mene nikad nije interesovalo da otvorim nalog na bilo kojoj drustvenoj mrezi. Ono sto me zanima radi informisanja mogu da vidim i ako nisam korisnik (u poslednje vreme malo teze, ali srecom uvek postoje alternativni nacini). Ali da se prepucavam sa drugima mi je besmisleno gubljenje vremena.. 3
Pokojni Ruxin Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 (edited) 34 minutes ago, Mos said: Moguće, videćemo ubrzo. Usput će morati svi zajedno da priznaju kako im je genije pojeo govno, tako da će biti zabavnije ako si ti u pravu a ne ja ne prognoziram to kao siguran scenario, samo mi ne zvuči uopšte nemoguće. ako rastera sve advertajzere, selebritiji krenu u masovnu seobu na neki mastodon, musk nastavi da ratuje sa liberalnim elitama koje mu čine ogroman deo korisničke baze...može vrlo brzo twitter da postane mesto na kojem više nije kul biti i koriste ga samo alt-right seronje. edit - a ni $8/mo da bi neko actually video šta pišeš neće mnogo pomoći Edited November 6, 2022 by Pokojni Ruxin
Patty Lee Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 16 hours ago, Venom said: Jel ima zainteresovanih za PPP mastodon server? 😆 Ja ne mogu da ukačim kako Mastodon radi. Mislim znala sam oduvek da nisam neka inteligencija ali baš da sam ovoliko glupa, tose nisam nado. 1
Midžeta Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 (edited) 2 minutes ago, Patty Lee said: Ja ne mogu da ukačim kako Mastodon radi. Mislim znala sam oduvek da nisam neka inteligencija ali baš da sam ovoliko glupa, tose nisam nado. Dok god je Kanye still lit na tviteru sve je ok Edited November 6, 2022 by Midgeta 1 2
Sestre Bronte Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 sada elon ucenjuje firme koje otkazuju reklamiranje na tviteru, potpuno bizarna situacija ok, ako otkažete vi ste pro woke i "normalni" ljudi će vaas da bojkotuju kako vi bojkotujete tviter 1
radisa Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 4 minutes ago, Braća Strugacki said: sada elon ucenjuje firme koje otkazuju reklamiranje na tviteru, potpuno bizarna situacija ok, ako otkažete vi ste pro woke i "normalni" ljudi će vaas da bojkotuju kako vi bojkotujete tviter Bojim™ se da mu je strategija malo manjkava... 1 1
Venom Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 57 minutes ago, Patty Lee said: Ja ne mogu da ukačim kako Mastodon radi. Mislim znala sam oduvek da nisam neka inteligencija ali baš da sam ovoliko glupa, tose nisam nado. Iz ugla korisnika, isto je kao Twitter samo nije jedan "servis" nego je slično mailu, pa kao što možeš da imaš @gmail ili @yahoo mail, tako i ovde imaš više servisa, pa uz username postoji i @servis deo adrese. Ali to te ne sprečava da komuniciraš i pratiš ljude na drugim servisima, isto kao što možemo da šaljemo mailove iako nismo na istoj @ adresi. Ono što sam napisao je manje više šala bila, da podignemo naš PPP mastodon, ali ne verujem da imam vremena da dugoročno održavam to. Moglo bi da funkcioniše tako što instaliraš Mastodon na neki server i daš pristup sa recimo mastodon.ppp.com . I onda se ti registruješ na patty@mastodon.ppp.com, ali pratiš nekog ko je recimo donald@mastodon.trump.com U stvari to mu dođe kao Twitter Burundi... 1
Venom Posted November 6, 2022 Posted November 6, 2022 6 minutes ago, Braća Strugacki said: sada elon ucenjuje firme koje otkazuju reklamiranje na tviteru, potpuno bizarna situacija ok, ako otkažete vi ste pro woke i "normalni" ljudi će vaas da bojkotuju kako vi bojkotujete tviter Aha, već vidim alt right ekipu kako bojkotuje firme koje prave F150 pickup i Viagru.
Recommended Posts