Sestre Bronte Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 nije ovde u pitanju komercijalizacija interneta, ovde je više zauzimanje pozicija desnice u virtuelnom prostoru podkaste su zauzeli odavno, od rogana, preko raznih džordana i šapira, tu svašta nalazi svoje mesto, priče poput onog gad(a) saada sada su razbucali twitter, tako da sve ide svojim tokom čim vidite ovog konja da se nečem raduje, odmah se hvatajte za glavu 9 1
Lezilebovich Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 3 minutes ago, mustang said: Obzirom da je tweeter sad ponovo privatna kompanija, moze da se decentralizuje i predje na web3. Dorsey i Mask su ranije pričali o tome. Videcemo. Dorsey ima bluesky u beti vec. On 1.11.2022. at 21:32, Lezilebovich said: Ne svidja mi se ovolika ukljucenost crypto sveta :( Tacno treba jedna uticajna platforma za promovisanje tih budalastina
Time Crisis Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Jes, mi da placamo, a oni da se bogate na nas racun. Nece da moze. Ne dam im ni dinara.. Kome treba taj checkmark taj će i plaćati, meni ni dosad nije falio :P 2
peralozac Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 5 minutes ago, mustang said: Tweeter Twitter is bitter, tweeter is sweeter. 1 1
mustang Posted November 5, 2022 Author Posted November 5, 2022 Just now, Lezilebovich said: Tacno treba jedna uticajna platforma za promovisanje tih budalastina Evolucija bejbe, evolucija. Crypto je tu da ostane. Za deset godina sve biti Blockchain. Briga treba ozbiljna da bude samo da ne dodje do CBDC. Onda smo svi 100% slaves. 1
Jimmy Kowalski Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 (edited) 6 minutes ago, Braća Strugacki said: nije ovde u pitanju komercijalizacija interneta, ovde je više zauzimanje pozicija desnice u virtuelnom prostoru podkaste su zauzeli odavno, od rogana, preko raznih džordana i šapira, tu svašta nalazi svoje mesto, priče poput onog gad(a) saada sada su razbucali twitter, tako da sve ide svojim tokom čim vidite ovog konja da se nečem raduje, odmah se hvatajte za glavu Znaci preuzeli sve desnicari? Pa dobro. U to ime Edited November 5, 2022 by Jimmy Kowalski
mustang Posted November 5, 2022 Author Posted November 5, 2022 2 minutes ago, peralozac said: Twitter is bitter, tweeter is sweeter. Pet ujutru kod mene, tek sto sam otvorila oci. Hvala 🤗 prepravljeno.
Sestre Bronte Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Znaci preuzeli sve desnicari? Pa dobro. U to ime Ne moraš. Tu su u svakom slučaju.
Amos Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 15 minutes ago, Braća Strugacki said: nije ovde u pitanju komercijalizacija interneta, ovde je više zauzimanje pozicija desnice u virtuelnom prostoru podkaste su zauzeli odavno, od rogana, preko raznih džordana i šapira, tu svašta nalazi svoje mesto, priče poput onog gad(a) saada sada su razbucali twitter, tako da sve ide svojim tokom čim vidite ovog konja da se nečem raduje, odmah se hvatajte za glavu Desnica zahvata sve i zbog toga što originalne levice više nema, pa imaju brisan prostor da hvataju šakom i kapom ove kojih se gadi moderna liberna levica. Srednja klasa ne može biti izvorna levica, nije mogla to biti pre 100 godina, pa neće ni u 2022. godini. 3
mraki Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 (edited) Što se tiče plaćanja verifikacije, ja samo mislim da je to bezvezna odluka. Prosto mi neverovatno da to radi, morao bi znati bolje. Neke strategije koje je primenjivao na Tesli sigurno nisu adekvatne za društvenu mrežu. Da ne pričamo o tome da je to uradio odmah nakon preuzimanja kompanije, znači sigurno bez neke detaljne analize ponašanja korisnika. Ima 300k verifikovanih naloga, da svi plate 8$, to je samo 2,4 miliona mesečno. A kladim se da neće platiti većina. Šta god da mu je plan sa Tviterom, a po svemu sudeći želi da preraste u everything app, poenta je privući korisnike a ne oterati ih. Naravno, pretplata nije ništa novo u pitanju, ali moraš korisnicima ponuditi neku ozbiljnu vrednost. Moglo se to i malo bolje osmisliti, ponuditi svašta nešto pablišerima i medijima kojima je Tviter bitna platforma, pa i za dosta veće pare. Ali to sve iziskuje vreme i ozbiljne analize… LinkedIn recimo ogromne pare uzme od pretplate jer se kompanijama isplati. YT se do sada nije usrećio sa tim i isprobavaju razne modele već godinama. Edited November 5, 2022 by mraki
mustang Posted November 5, 2022 Author Posted November 5, 2022 (edited) 8 godina MSM jase po svakome ko nije njihov narativ prihvatio. Sta ste onda očekivali? Naravno da ce nove platforme da se izrode, kad stezes nekog za gusu, tom je jedino preostalo da se bori za goli zivot. Izgleda da je to postalo jedini nacin da se ide napred i razvija (tehnoloski) Socioloski su uspeli da nas podele i ne vidim u skorije vreme da cemo se naci na nekom mostu. Edited November 5, 2022 by mustang
mustang Posted November 5, 2022 Author Posted November 5, 2022 @Lezilebovich moze tebi da se odgovor ne svidja koliko hoces. Ja ti samo govorim na vreme sta je, sta ce biti i cega se pribojavati. Idealna je prilika za sve nas da se sada adaptiramo 1
Sestre Bronte Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 12 minutes ago, Mos said: Desnica zahvata sve i zbog toga što originalne levice više nema, pa imaju brisan prostor da hvataju šakom i kapom ove kojih se gadi moderna liberna levica. Srednja klasa ne može biti izvorna levica, nije mogla to biti pre 100 godina, pa neće ni u 2022. godini. Saglasan sam, ništa protiv tog stava nemam. Ne postoji nigde solidarność, to je jedino što mi smeta. 2
Mr.Mxyzptlk Posted November 5, 2022 Posted November 5, 2022 2 hours ago, theanswer said: zato što ljudi percipiraju Muska kao vrhunskog trolla i čoveka koji je na njihovoj ideološkoj strani i bodriće ga šta god da uradi u suštini, njima su bitne druge stvari u vezi tvitera koje nemaju veze sa glupim blue checkom a stvarno ne vidim kako će subscription nešto promeniti za običnog peasanta je li bez blue checka. tako da će experience za 90% korisnika ostati isto u tom smislu. pomaze kao prevencija protiv scammera koji pljackaju ljude koristeci slike i kredencijale uticajnih tviterasa. uz recimo implementaciju KYC-a ne znam sto ne bi platili
mustang Posted November 5, 2022 Author Posted November 5, 2022 I do sada se placalo ko hoce edit button
Recommended Posts