8 hours ago8 hr 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:nisi od pomoćiMožeš da deaktiviraš, ali ne i da obrišeš... Mislim da je pre neki dan bilo kongresno saslušanje povodom toga, gde je kongresmen uhvatio lika za to brisanje i reako da lažu šta kažu, da se podaci deaktivacijiom brišu...
8 hours ago8 hr samo mi kongres može pomoćimsm, nema ja ništa kompromitujuće na svom nalogu, samo sam primetio da me okida na anksioznost Edited 8 hours ago8 hr by kud u maglu Simoviću
8 hours ago8 hr 21 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:samo mi kongres može pomoćimsm, nema ja ništa kompromitujuće na svom nalogu, samo sam primetio da me okida na anksioznostDeaktiviraj, posle mesec dana ga brišu trajno.
7 hours ago7 hr 1 hour ago, Amos said:Deaktiviraj, posle mesec dana ga brišu trajno.Pa to pise u SAC, ali nije istina...
7 hours ago7 hr 1 minute ago, radisa said:Pa to pise u SAC, ali nije istina...Ne ulazim u to šta oni čuvaju na serverima posle još godinama. Ja sam dva naloga deaktivirao i oba su bila obrisana sa ove moje, korisničke, strane.