Shan Jan Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Otvorio malopre taj BlueSky da vidim sta je i svaki drugi post neko woke sranje 1 2
Seabass Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 31 minutes ago, Shan Jan said: Otvorio malopre taj BlueSky da vidim sta je i svaki drugi post neko woke sranje Jeste to malo zamorno. Mozda se vremenom isfiltrira, tek je pocelo pa si svjetina daje oduska nakon xitteraskog redovnog cebovanja. Ja sam zapratio oko 200 naloga, uglavnom onih koje sam pratio i na xitteru ali u zadnje vrijeme mi ih je Muskov algoritam zatrpavao ispod gomile smeca. Sad malo trpim content kuca, maca i cvijeca ali me to ne vrijedja. Makar nema one fejk drame dizajnirane da mi pici po zivcima. 2 1
Weenie Pooh Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 5 hours ago, dunja said: nisam naletela, ali ovde imaš pretraživač starter packova: https://blueskydirectory.com/starter-packs/all ovo je jedino sto mi za sada izlazi: Realni sektor Srbije mjktjbm Čim sam pročitao, otišao sam da napravim nalog samo da bih im poručio par stvari... onda se ispostavilo da već imam nalog samo ga nisam koristio... onda kad sam se ulogovao, nisam mogao da nađem neofeudalne vlastelowanabees 2
garmonbozia Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Bluesky je svakako bolji nego ovo Elonovo smeće sa milion crypto botova i guranjem engage farminga u for you. Većina tech ljudi koje pratim i communityja je prešla tamo... 2
Seabass Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Vidim da su Andrew Tate i Catturd ekspresno najureni sa Bluesky i izgleda da nema zajebancije prema profesionalnim trolovima, sto je za svaku pohvalu. Treba safe place i za woke snowflakes na svekolikom tinternetu. Edited 19 hours ago by Seabass 2
napadaj Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Dok NBA Tviter ne pređe tamo, i to mimeri, novinari i šatro novinari, nema razloga za prelazak. Nego, sa Tviterom nešto nije u redu već nekoliko dana - vidim jedan post, skrolujem, kad evo ga opet, ali samo naslov, bez lajkova i komentara i piše "AD" u gornjem desnom uglu posta. I tako sa brdom postova. 3
napadaj Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Nema vremena za mreže od menjanja muzike u pekarama. Edited 18 hours ago by napadaj 1
189- Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 1 hour ago, napadaj said: Dok NBA Tviter ne pređe tamo, i to mimeri, novinari i šatro novinari, nema razloga za prelazak. cim se ovo desi, skidam bluesky i bataljujem twitter. mada ce mi biti zao likeova. 1
garcia Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) 3 hours ago, Engineer said: Šta bi tek rekao na mastodon? koji? to je ko demon legija iz biblije My name is Legion Mastodon: for we are many. tolika decentralizacija mi ipak ne treba. Edited 16 hours ago by garcia 1
Seabass Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Traffic on Bluesky, an X competitor, is up 500% since the election. How will it handle the surge? 1
Babi Papuška Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 hour ago, mraki said: Aj da jednom i on poentira. reklama jeste debilna ali ovaj njegov buling i nipodastavanje drugih kompanija postaje odvratan 4
Recommended Posts