Jump to content
IGNORED

Twitter v2.0 - powered by Elon

mustang

Recommended Posts

Posted

Zar nismo utvrdili s onom bokserskom da nije biološka činjenica? Uvrnuto kako se neki ljudi vode emocijama umesto razumom, uprkos činjenicama. Hvala Bogu pa je Bluesky oaza racionalnih ljudi. Nek se drži Shittera kažem ja.

Posted
On 16. 11. 2024. at 1:18, dunja said:

Screenshot_2024-11-16-01-15-59-52_cb2df8437d99d85560b8f74042fc78eb.thumb.jpg.d6ebefcc4c6a4c916a1a1361bb16b599.jpg

on je ispadao solidno retardiran na tom istom tviteru, ne znam koliko je relevantan :D

• Haha 2
Posted
7 minutes ago, Venom said:

Zar nismo utvrdili s onom bokserskom da nije biološka činjenica? Uvrnuto kako se neki ljudi vode emocijama umesto razumom, uprkos činjenicama. Hvala Bogu pa je Bluesky oaza racionalnih ljudi. Nek se drži Shittera kažem ja.

Iskreno nisam ispratio ali meni je fantasticno da content block tako brzo bude odradjen.

Posted
2 minutes ago, bags said:

Iskreno nisam ispratio ali meni je fantasticno da content block tako brzo bude odradjen.

ja nisam baš siguran da je taj video verodostojan

• +1 2
Posted

bila je super bloklista botova na TW, pravila je jedna žena, ali su joj se onda isuviše umešali u stvarni život pa se skroz povukla :(

• Tužno 2
Posted

PRocitao san negde da je austrijska twitter scena imala ppp momenat i da je 30/30 top twitterasa prealo na bluesky

• +1 1
Posted

jel ima neko starter pack za srbiju

Posted

meanwhile, kada se u appu pretražuje Srbija, medju juzerima, izadje ovo:

Screenshot_2024-11-20-15-57-19-67_cb2df8437d99d85560b8f74042fc78eb.thumb.jpg.49364c615df74e1521a85a3799fe334d.jpg

:ph34r:

• Wub 1
  • Tužno 1
Posted

To su USA korisnici, sta je sa ostatkom sveta?

Posted

Threads je otprilike ono najgore izvučeno iz Tvitera, Fejsa i Instagrama, barem ono što meni iskače u ostalim aplikacijama Mete :D

• +1 3
Posted
5 hours ago, bags said:

to je šablonska poruka koju ostavljaju culture wars idioti i koja ne služi ničemu osim smaračkom provociranju, moguće je da ima filter za te osnovne stvari ako video nije fejk