Venom Posted November 20 Posted November 20 Zar nismo utvrdili s onom bokserskom da nije biološka činjenica? Uvrnuto kako se neki ljudi vode emocijama umesto razumom, uprkos činjenicama. Hvala Bogu pa je Bluesky oaza racionalnih ljudi. Nek se drži Shittera kažem ja.
copkillah Posted November 20 Posted November 20 On 16. 11. 2024. at 1:18, dunja said: on je ispadao solidno retardiran na tom istom tviteru, ne znam koliko je relevantan 2
bags Posted November 20 Posted November 20 7 minutes ago, Venom said: Zar nismo utvrdili s onom bokserskom da nije biološka činjenica? Uvrnuto kako se neki ljudi vode emocijama umesto razumom, uprkos činjenicama. Hvala Bogu pa je Bluesky oaza racionalnih ljudi. Nek se drži Shittera kažem ja. Iskreno nisam ispratio ali meni je fantasticno da content block tako brzo bude odradjen.
copkillah Posted November 20 Posted November 20 2 minutes ago, bags said: Iskreno nisam ispratio ali meni je fantasticno da content block tako brzo bude odradjen. ja nisam baš siguran da je taj video verodostojan 2
dunja Posted November 20 Posted November 20 (edited) Na Blueskyu su inace popularne tzv "block lists", tipa: Pa je onda neko napravio spisak spiskova Link: https://blueskydirectory.com/lists/all?type=modlist sve u svemu, shitshow. Inace, primećujem sve više naših. Edited November 20 by dunja 2
copkillah Posted November 20 Posted November 20 bila je super bloklista botova na TW, pravila je jedna žena, ali su joj se onda isuviše umešali u stvarni život pa se skroz povukla :( 2
bags Posted November 20 Posted November 20 PRocitao san negde da je austrijska twitter scena imala ppp momenat i da je 30/30 top twitterasa prealo na bluesky 1
dunja Posted November 20 Posted November 20 5 minutes ago, morgana said: jel ima neko starter pack za srbiju nisam naletela, ali ovde imaš pretraživač starter packova: https://blueskydirectory.com/starter-packs/all ovo je jedino sto mi za sada izlazi: 1 1
dunja Posted November 20 Posted November 20 meanwhile, kada se u appu pretražuje Srbija, medju juzerima, izadje ovo: 1 1
copkillah Posted November 20 Posted November 20 Threads je otprilike ono najgore izvučeno iz Tvitera, Fejsa i Instagrama, barem ono što meni iskače u ostalim aplikacijama Mete 3
Pokojni Ruxin Posted November 20 Posted November 20 5 hours ago, bags said: Iskreno nisam ispratio ali meni je fantasticno da content block tako brzo bude odradjen. to je šablonska poruka koju ostavljaju culture wars idioti i koja ne služi ničemu osim smaračkom provociranju, moguće je da ima filter za te osnovne stvari ako video nije fejk
Recommended Posts