dunja Posted Thursday at 22:10 Posted Thursday at 22:10 (edited) 1 hour ago, utilitarist said: tjah težak mršavluk sa našima od vesti do ljudi. Ma gde, mislim da se naši neće skoro micati sa Xittera, ako ikad. Inače, konkurs za posao u Elmovom novom ministarstvu je zvanično otvoren, a traže se "super high-IQ small-government revolutionaries willing to work 80+ hours per week on unglamorous cost-cutting" "part-time idea generators" stop prijave slati isključivo u DM X naloga, što ako ste mislili da to može džaba, joke's on you edit: da ne bude sa izmišljam: Edited Thursday at 22:11 by dunja 8
Shan Jan Posted Friday at 01:44 Posted Friday at 01:44 Gig-ekonomija na nacionalnom nivou. Ovo ce implodirati ko podmornica onog milijardera koji je rekao da safe approach inzenjera samo koci napredak. 4
Engineer Posted Friday at 04:48 Posted Friday at 04:48 6 hours ago, dunja said: super high-IQ small-government revolutionaries willing to work 80+ hours per week on unglamorous cost-cutting Ja već 2 godine svaki dan čujem da će AI to da reši. Je l' može neko da mu odgovori i taguje Altmana i Jensena. Mask 10 godina govori da će automobili biti autonomni, Altman da će rešavati nerešene probleme iz fizike, Jensen da će programeri postati nepotrebni, WEF da će rešiti problem gobalnog zagrevanja, Nadela kupuje nuklearnu elektranu, i svi zajedno ne mogu da reše problem neefikasne administracije. Daj nek im neki učitelj pokaže Švajcarsku na karti sveta, bar da znaju odakle da krenu. 5
papapavle Posted Friday at 12:36 Posted Friday at 12:36 11 hours ago, mraki said: Can’t make this shit up. Da ne previdimo još da je u pitanju volonterski rad - "compensation is zero".
Engineer Posted yesterday at 06:28 Posted yesterday at 06:28 Austrian airlines, neke španske novine, svaki dan gomila "poznatih". Nego što svi imaju i TikTok naloge, gde ja to živim.
Seabass Posted yesterday at 09:18 Posted yesterday at 09:18 Ja sam deaktivirao moj xitter nalog koji imam od 2011 i otvorio novi na Bluesky. Vecina naloga koje sam pratio tamo je sada na bluesky i polako si kreiram moj echo chamber. Iako nije perfektno mnogo je bolje jer nema rage-bite trolova ni botova, sve u svemu je prijatna atmosfera. Zadnjih nekoliko dana tamo se dnevno registruje oko milion novih clanova, uglavnom zivih ljudi koji bjeze sa xittera. 1 1
Weenie Pooh Posted yesterday at 12:43 Posted yesterday at 12:43 12 hours ago, dunja said: Pička imperijalistička, pobegao kad su ga Srbi razotkrili da ne zna spelling rođenog jezika 1
renne Posted yesterday at 15:55 Posted yesterday at 15:55 Quote After St Pauli announced it was leaving Elon Musk’s “hate machine” X, Bayer Leverkusen and Wolfsburg are ‘on the verge of joining them’, while Stuttgart, Werder Bremen, RB Leipzig and Hoffenheim ‘might follow suit soon’, claims BILD 2
Engineer Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Džabe je Tramp spiskao milione u svoj truth social, sad je tviter postao to što je on hteo, ali od tuđih para. Mada verujem da ni ovaj truth nije finansirao iz svog džepa. Bluesky dobio novog investitora, neka blockchain firma. Koliko je ceo prostor društvenih mreža jadan, to je neverovatno
Recommended Posts