Weenie Pooh Posted July 30, 2024 Posted July 30, 2024 Ko je mislio da će Elonova verzija Twittera funkcionisati drugačije po pitanju uterivanja demokratije u zemlje trećeg sveta, debelo se zajebao. Nemilice boostuju Venecuelu po svim kanalima, sam Musk svakih pet minuta tvituje nešto o mrskom diktatoru™, kontrira mu novopečeni komunista Jackson Hinkle, zabava za celu ulicu. 1
Venom Posted August 6, 2024 Posted August 6, 2024 Ćerka ne vadi, kapiram da mu je sad drago što je postala trans žena 1 2
Weenie Pooh Posted August 7, 2024 Posted August 7, 2024 Neopisivo je glup, a niti hoće niti može to da sakrije. 2
dunja Posted August 7, 2024 Posted August 7, 2024 (edited) Musk’s X accuses advertisers of boycotting platform in new lawsuit Spoiler "in federal court in Texas" edit: korigovala link Edited August 7, 2024 by Quince 3
Venom Posted August 8, 2024 Posted August 8, 2024 Zalažem se za slobodu govora i slobodu reklamiranja na mojoj platformi.
Amos Posted August 8, 2024 Posted August 8, 2024 14 hours ago, Weenie Pooh said: Neopisivo je glup, a niti hoće niti može to da sakrije. Mustang negde ovo cita i sprema se za prvi americki antikomunisticki rat.
Popular Post Venom Posted August 11, 2024 Popular Post Posted August 11, 2024 Milijarder, plivač u sistemu i borac u pokretu otpora. Bruce Wayne za doslovno retardirane. 11
Shan Jan Posted August 11, 2024 Posted August 11, 2024 Lik je iskonsko zlo. Treba samo ispratiti pricu oko otpustanja onog hendikepiranog islandjanina i kako se tada ponasao. 7
braca Posted August 11, 2024 Posted August 11, 2024 Ja se ovde javno izvinjavam za svaku pozitivnu reč koju sam ovde napisao za njega. Nije ih bilo mnogo, ali i jedna je previše. 6 1
dunja Posted August 11, 2024 Posted August 11, 2024 (edited) šta god da si pisao, sigurno se nisi ovako jadno ložio edit: ovaj post sam sad izguglala jer se sećam kad ga je objavio i koliko me je iznervirao Edited August 11, 2024 by Quince 1
Heaviside Posted August 11, 2024 Posted August 11, 2024 25 minutes ago, braca said: Ja se ovde javno izvinjavam za svaku pozitivnu reč koju sam ovde napisao za njega. Nije ih bilo mnogo, ali i jedna je previše. Isto. Btw, prozivke da je glup osim što su prosto smešne mu daju i određeni alibi za ovo zlo koje emituje. Nije glup nego zao, mnogo zao. 2
Recommended Posts