Weenie Pooh Posted July 30 Posted July 30 Ko je mislio da će Elonova verzija Twittera funkcionisati drugačije po pitanju uterivanja demokratije u zemlje trećeg sveta, debelo se zajebao. Nemilice boostuju Venecuelu po svim kanalima, sam Musk svakih pet minuta tvituje nešto o mrskom diktatoru™, kontrira mu novopečeni komunista Jackson Hinkle, zabava za celu ulicu. 1
Venom Posted August 6 Posted August 6 Ćerka ne vadi, kapiram da mu je sad drago što je postala trans žena 1 2
Weenie Pooh Posted August 7 Posted August 7 Neopisivo je glup, a niti hoće niti može to da sakrije. 2
dunja Posted August 7 Posted August 7 (edited) Musk’s X accuses advertisers of boycotting platform in new lawsuit Spoiler "in federal court in Texas" edit: korigovala link Edited August 7 by Quince 3
Venom Posted August 8 Posted August 8 Zalažem se za slobodu govora i slobodu reklamiranja na mojoj platformi.
Amos Posted August 8 Posted August 8 14 hours ago, Weenie Pooh said: Neopisivo je glup, a niti hoće niti može to da sakrije. Mustang negde ovo cita i sprema se za prvi americki antikomunisticki rat.
Popular Post Venom Posted August 11 Popular Post Posted August 11 Milijarder, plivač u sistemu i borac u pokretu otpora. Bruce Wayne za doslovno retardirane. 11
Shan Jan Posted August 11 Posted August 11 Lik je iskonsko zlo. Treba samo ispratiti pricu oko otpustanja onog hendikepiranog islandjanina i kako se tada ponasao. 7
braca Posted August 11 Posted August 11 Ja se ovde javno izvinjavam za svaku pozitivnu reč koju sam ovde napisao za njega. Nije ih bilo mnogo, ali i jedna je previše. 6 1
dunja Posted August 11 Posted August 11 (edited) šta god da si pisao, sigurno se nisi ovako jadno ložio edit: ovaj post sam sad izguglala jer se sećam kad ga je objavio i koliko me je iznervirao Edited August 11 by Quince 1
Heaviside Posted August 11 Posted August 11 25 minutes ago, braca said: Ja se ovde javno izvinjavam za svaku pozitivnu reč koju sam ovde napisao za njega. Nije ih bilo mnogo, ali i jedna je previše. Isto. Btw, prozivke da je glup osim što su prosto smešne mu daju i određeni alibi za ovo zlo koje emituje. Nije glup nego zao, mnogo zao. 2
Recommended Posts