July 30, 2024Jul 30 Ko je mislio da će Elonova verzija Twittera funkcionisati drugačije po pitanju uterivanja demokratije u zemlje trećeg sveta, debelo se zajebao. Nemilice boostuju Venecuelu po svim kanalima, sam Musk svakih pet minuta tvituje nešto o mrskom diktatoru™, kontrira mu novopečeni komunista Jackson Hinkle, zabava za celu ulicu.
August 7, 2024Aug 7 Musk’s X accuses advertisers of boycotting platform in new lawsuit Spoiler "in federal court in Texas" edit: korigovala link Edited August 7, 2024Aug 7 by Quince
August 8, 2024Aug 8 14 hours ago, Weenie Pooh said: Neopisivo je glup, a niti hoće niti može to da sakrije. Mustang negde ovo cita i sprema se za prvi americki antikomunisticki rat.
August 11, 2024Aug 11 Popular Post Milijarder, plivač u sistemu i borac u pokretu otpora. Bruce Wayne za doslovno retardirane.
August 11, 2024Aug 11 Lik je iskonsko zlo. Treba samo ispratiti pricu oko otpustanja onog hendikepiranog islandjanina i kako se tada ponasao.
August 11, 2024Aug 11 Ja se ovde javno izvinjavam za svaku pozitivnu reč koju sam ovde napisao za njega. Nije ih bilo mnogo, ali i jedna je previše.
August 11, 2024Aug 11 šta god da si pisao, sigurno se nisi ovako jadno ložio edit: ovaj post sam sad izguglala jer se sećam kad ga je objavio i koliko me je iznervirao Edited August 11, 2024Aug 11 by Quince
August 11, 2024Aug 11 25 minutes ago, braca said: Ja se ovde javno izvinjavam za svaku pozitivnu reč koju sam ovde napisao za njega. Nije ih bilo mnogo, ali i jedna je previše. Isto. Btw, prozivke da je glup osim što su prosto smešne mu daju i određeni alibi za ovo zlo koje emituje. Nije glup nego zao, mnogo zao.