November 2, 20231 yr Inače, ovosvetski Cybertruck se ozbiljno muči čim malo skrene s puta. Ali zato je bar oklopljen i neuništ... nema veze. @mustang, jesi li se odlučila između Model 3 i Sajberkamioneta?
November 2, 20231 yr Author 2 hours ago, Weenie Pooh said: Inače, ovosvetski Cybertruck se ozbiljno muči čim malo skrene s puta. Ali zato je bar oklopljen i neuništ... nema veze. @mustang, jesi li se odlučila između Model 3 i Sajberkamioneta? Evo ti odgovora.
November 2, 20231 yr 1 hour ago, mustang said: Evo ti odgovora. No comprende, zar nisi ti SoCal? Google kaže da su ovo rudnici kobalta u Kongu. U svakom slučaju deluje baš strmo, Cybertruck će imati problema.
November 2, 20231 yr Author 42 minutes ago, Weenie Pooh said: No comprende, zar nisi ti SoCal? Google kaže da su ovo rudnici kobalta u Kongu. U svakom slučaju deluje baš strmo, Cybertruck će imati problema. Ne mogu da budem deo necega sto koristi robove. I ovo sto imam smartfone me izgriza ko je mozda pravio . Za sad cu da podrzavam usmrkavanje auspuha dok se ne nadje alternativa kobaltu i litijumu Mimo toga, elektricni su sjajni za po grad i krace relacije, al nemam nameru da stajem. do san dijega ili vegasa na sat vremena da se rodja napuni. Pogotovu po vrucini Edited November 2, 20231 yr by mustang
November 2, 20231 yr Ne vade se te stvari samo iz rudnika u Africi a skoro sve sto ima elektroniku radi na tome tako da... ako neces da predjes u amishe, slobodno vozi elektricni auto. Manje zagadjuje i manju buku pravi
November 2, 20231 yr Nafta se crpi samo po najvišim standardima. Edited November 2, 20231 yr by Venom
November 2, 20231 yr Ne crpi se, ali te naftaši bar ne prave na budalu i ne lažu masno da spasavaju planetu kao Tesla. Kakvi ste to ljudi, umesto da pozdravite što @mustang počinje da izlazi iz Elonovog kulta, vi joj se podsmevate
November 2, 20231 yr Author @Weenie Pooh Jos sam ja pro elon Čovečanstvo bi bilo dosadno bez njega 100% Edited November 2, 20231 yr by mustang
November 8, 20231 yr 2 minutes ago, Weenie Pooh said: Imamo li dobrovoljce iz publike? @mustang, @liberalni front?
November 8, 20231 yr 1 hour ago, Weenie Pooh said: Imamo li dobrovoljce iz publike? @mustang, @liberalni front?
November 12, 20231 yr Tekst u kom se pominje ADL, a ovde ga prenosim jer se dobar deo kritika Maskovog hendlovanja hate speecha i slicno, cini mi se, bazirao na ADL izvestajima https://www.theguardian.com/us-news/2023/nov/08/israeli-diplomat-bard-college-apartheid-debate Edited November 12, 20231 yr by Lezilebovich