radisa Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 45 minutes ago, mraki said: A zašto ovo nije na tupanu dana... 2 2
Lezilebovich Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 29 minutes ago, radisa said: A zašto ovo nije na tupanu dana... meni je cak ovo dobra fora na sopstveni racun ... 6
radisa Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 1 hour ago, Lezilebovich said: meni je cak ovo dobra fora na sopstveni racun ... Da je neko drugi, rekao bih da je dobra fora...ovako, ne... 5
Filozof manijak Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 A moraš priznati da si se makar krišom nasmejao, na stranu ko je autor fore
radisa Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 2 minutes ago, Filozof manijak said: A moraš priznati da si se makar krišom nasmejao, na stranu ko je autor fore Ovaj, ne.... Bilo mi bas glupo, pogozovo sto mislim da istok nije uopste pravio foru, nego je bio ozbiljan... 3
Filozof manijak Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 To ambivalentno tumačenje joj i daje čar, da li je namerno ili nenamerno napravio na svoj račun. Mag marketinga, lol
mraki Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 Ne verujem da je taj u stanju našaliti se na svoj račun. 4
nenad Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 ovo je jedino sto bi istok i mogao napisati. nije on toliko glup da ne zna da to nije istina i da svako sa 2 grama mozga zna da je on prevarant koji nema nikakav realan skill, ali takvi ljudi i nisu njegova ciljna grupa. 2
Weenie Pooh Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 6 minutes ago, nenad said: nije on toliko glup da ne zna da to nije istina i da svako sa 2 grama mozga zna da je on prevarant koji nema nikakav realan skill, ali takvi ljudi i nisu njegova ciljna grupa. 1
nenad Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 2 minutes ago, Weenie Pooh said: pa da, ali za bogate. 2
Sestre Bronte Posted August 3, 2023 Posted August 3, 2023 e da je istokov tata imao rudnik smaragda 1
Zverilla Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 Mogu da počnu od onih bivših programera Tvitera što su dobili otkaz kad su pisali kako musk "kodira" u prvim danima posle kupovine tvitera.
Indy Posted August 6, 2023 Posted August 6, 2023 Izvinjavam se ako ovde nije adekvatno mesto, ali ako neko hoće Bluesky poziv, imam par komada. (Na PM.)
Recommended Posts