Jump to content
IGNORED

Twitter v2.0 - powered by Elon

mustang

Recommended Posts

Posted
7 hours ago, bags said:

Posted

Otvorio malopre taj BlueSky da vidim sta je i svaki drugi post neko woke sranje :rolleyes:

• Haha 1
  • Tužno 2
Posted
31 minutes ago, Shan Jan said:

Otvorio malopre taj BlueSky da vidim sta je i svaki drugi post neko woke sranje :rolleyes:

Jeste to malo zamorno. Mozda se vremenom isfiltrira, tek je pocelo pa si svjetina daje oduska nakon xitteraskog redovnog cebovanja. Ja sam zapratio oko 200 naloga, uglavnom onih koje sam pratio i na xitteru ali u zadnje vrijeme mi ih je Muskov algoritam zatrpavao ispod gomile smeca. Sad malo trpim content kuca, maca i cvijeca ali me to ne vrijedja. Makar nema one fejk drame dizajnirane da mi pici po zivcima.

• +1 2
  • Hvala 1
Posted
5 hours ago, dunja said:

nisam naletela, ali ovde imaš pretraživač starter packova: https://blueskydirectory.com/starter-packs/all

ovo je jedino sto mi za sada izlazi:

IMG_20241120_151723.thumb.jpg.c6163c3399b25104a738f599ac07ab02.jpg

Realni sektor Srbije mjktjbm :isuse: 

Čim sam pročitao, otišao sam da napravim nalog samo da bih im poručio par stvari... onda se ispostavilo da već imam nalog samo ga nisam koristio... onda kad sam se ulogovao, nisam mogao da nađem neofeudalne vlastelowanabees :sad:

• Haha 2
Posted

Bluesky je svakako bolji nego ovo Elonovo smeće sa milion crypto botova i guranjem engage farminga u for you. Većina tech ljudi koje pratim i communityja je prešla tamo...

• +1 2
Posted (edited)

Vidim da su Andrew Tate i Catturd ekspresno najureni sa Bluesky i izgleda da nema zajebancije prema profesionalnim trolovima, sto je za svaku pohvalu.

Treba safe place i za woke snowflakes na svekolikom tinternetu.

Edited by Seabass
  • +1 2
Posted

Dok NBA Tviter ne pređe tamo, i to mimeri, novinari i šatro novinari, nema razloga za prelazak.

Nego, sa Tviterom nešto nije u redu već nekoliko dana - vidim jedan post, skrolujem, kad evo ga opet, ali samo naslov, bez lajkova i komentara i piše "AD" u gornjem desnom uglu posta. I tako sa brdom postova.

• +1 3
Posted

Ima li Srkija Dragojevića i na jednoj mreži?

Posted (edited)

Nema vremena za mreže od menjanja muzike u pekarama.

Edited by napadaj
  • Haha 1
Posted
1 hour ago, napadaj said:

Dok NBA Tviter ne pređe tamo, i to mimeri, novinari i šatro novinari, nema razloga za prelazak.

cim se ovo desi, skidam bluesky i bataljujem twitter. mada ce mi biti zao likeova.

• +1 1
Posted

Aj da jednom i on poentira.

Posted (edited)
3 hours ago, Engineer said:

Šta bi tek rekao na mastodon?

koji? to je ko demon legija iz biblije

My name is Legion Mastodon: for we are many.

tolika decentralizacija mi ipak ne treba.

Edited by garcia
  • Haha 1
Posted
1 hour ago, mraki said:

Aj da jednom i on poentira.

reklama jeste debilna ali ovaj njegov buling i nipodastavanje drugih kompanija postaje odvratan

• +1 2