Eleniko Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 dobro, ču pogledam kad budem sledeći put išao u prestonicu ostrva, bilo ih je u 2 radnje
Heaviside Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 (edited) Pisao sam nedavno da sam uzeo lifestyle verziju HOKA Kliftona za hladnije vreme, kakav crni ON, to je klasa ako ne i dve ispod. Meni su i jedne I druge ružnjikave ali Hoka je vrhunac udobnosti. Ove ispod sam uzeo, ima baš raznih boja. Edited October 25, 2023 by Heaviside
Djuro Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 ima ON svojih prednosti: vise je cool, nije tako dzombast. ali je gornjica loseg kvaliteta i udobnost nije ni blizu Hoke. kamencici ulaze u one oblacice u djonu, sto nije prijatno. dalje, Hoka proizvodi i wide verzije skoro svih modela, za one koji imaju siroko stopalo.
Heaviside Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 Hoka ima jak ortopedska cipela vajb, ali nije mi ni ON cool, bar ovde kod mene nije tako. Nose ih svi od penzionera do konobara, najmanje cool kids. Meni to za ovakvu obuću svejedno, lepe nisu svakako.
Azdaja Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 1 hour ago, Heaviside said: Pisao sam nedavno da sam uzeo lifestyle verziju HOKA Kliftona za hladnije vreme, kakav crni ON, to je klasa ako ne i dve ispod. Meni su i jedne I druge ružnjikave ali Hoka je vrhunac udobnosti. Ove ispod sam uzeo, ima baš raznih boja. Uzo iste, sive sa bordo. Ceo dan radio u njima, nisam osetio.
Eleniko Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 šta god da je samo da ne piše HOKA preko cele patike barem da oni plate meni a ne ja njima 4
zorglub Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 Mene kolena ubijaju kad češće nosim jedne preudobne Clarksice. Samo kažem, možda nije primenjivo na ove vaše patike, ali od tada imam zrno sumnje za takvu preudobnu, premekanu obuću.
Djuro Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 od Hoke moze da boli ahilova tetiva. ali samo par dana, neka vas to ne plasi. proci ce.
kud u maglu Simoviću Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 2 hours ago, Heaviside said: Pisao sam nedavno da sam uzeo lifestyle verziju HOKA Kliftona za hladnije vreme, kakav crni ON, to je klasa ako ne i dve ispod. Meni su i jedne I druge ružnjikave ali Hoka je vrhunac udobnosti. Ove ispod sam uzeo, ima baš raznih boja. baš su grdne, pogotovu u ovoj kombinaciji burda style 2 5
booyaka Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 (edited) 2 hours ago, Heaviside said: Pisao sam nedavno da sam uzeo lifestyle verziju HOKA Kliftona za hladnije vreme, kakav crni ON, to je klasa ako ne i dve ispod. Meni su i jedne I druge ružnjikave ali Hoka je vrhunac udobnosti. Ove ispod sam uzeo, ima baš raznih boja. Liče na Skechers za višu srednju klasu U stvari, više imaju top shop vibe Edited October 25, 2023 by booyaka 2
kud u maglu Simoviću Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 ja merkam ove samo su mi trenutno too much 1
Eleniko Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 očito imamo vrlo različit ukus plus kad pročitam swiss engineering hvatam se za pištolj 1 1 1
Eleniko Posted October 25, 2023 Posted October 25, 2023 mislim dajte me new balance 574 za 55e pre nego sve ovo što kačite i ugasite internet 4
Recommended Posts