Lo Zingaro Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 27 minutes ago, Patty Lee said: Where? U Italiji? Ja sam tek pre neki dan skontala da je to njihov brend, mislila sam da su iz USA Da u Italiji. Kad god nesto postane popularno, bukvalno nema mere SVI! Nervira me to samo tako. Zena podlegla stihiji mada ih je vec izgazila nakon godinu dana. Ja sam uspeo da se oduprem prljavom kapitalistickom marketingu. 1 1 1
Eleniko Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 (edited) ove stan smith crepe su mi super na slici, nisam još video uživo mada originalne nisam baš ljubio, neudobne su. ove nove deluju da imaju đon kao stare clarks desert boots, to može da bude jako udobno https://www.tike.rs/patike/62804-adidas-patike-stan-smith-crepe jes izgleda da su urađene sa clarks u kolaboraciji Edited September 29, 2023 by Eleniko 1
InvisibleLight Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 5 hours ago, Leia said: adidas x Sean Wotherspoon Gazelle Indoor "Corduroy" sneakers Ali somotske! super su ove, jos poluprovidna guma, kupila bih ih, dok sam gomilu tih aktuelnih indoor gazela propustila zbog te 'mali fudbal' zute midsole gume i sto najlepse kombinacije boja ne mos naci u srbiji
Leia Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 15 hours ago, InvisibleLight said: super su ove, jos poluprovidna guma, kupila bih ih, dok sam gomilu tih aktuelnih indoor gazela propustila zbog te 'mali fudbal' zute midsole gume i sto najlepse kombinacije boja ne mos naci u srbiji Ima ih po netu ali dobro pazi odakle naručujes, cene blago rečeno variraju https://www.farfetch.com/tr/shopping/men/adidas-x-sean-wotherspoon-gazelle-indoor-corduroy-sneakers-item-20516013.aspx https://www.deadstock.de/en/releases/sean-wotherspoon-adidas-gazelle-indoor-corduroy/ 2
booyaka Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 In other news, izlazi nova Fenty x Puma kolaboracija: Ovo je nešto najružnije što sam u životu videla, a ja se rekreativno ložim na one patike za beskućnike, prema tome, that says a lot. Tragično.Liče na patike za mali fudbal. 1
slepa živana Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 8 hours ago, booyaka said: Liče na patike za mali fudbal. kakve su te patike za mali fudbal za hodanje?
booyaka Posted September 30, 2023 Posted September 30, 2023 Iste kao za veliki fudbal samo bez krampona, ravan đon.
Djuro Posted October 20, 2023 Posted October 20, 2023 Zena me tera da ih kupim a ja se kao femkam. 130 usd: 4
I*m with the pilots Posted October 22, 2023 Posted October 22, 2023 On 20. 10. 2023. at 22:06, Djuro said: Zena me tera da ih kupim a ja se kao femkam. 130 usd: Zar nemas neke veoma slične već? Isti model a druge boje.
Djuro Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 Pobogu, Pilots, kakve to ima veze. To ko da zenu pitas: zar nemas vec iste takve (cipele, torbu, haljinu, kaput, starke, vansice, gazele, dopišisam)…😉 1
Heaviside Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 (edited) Pošto sam se sa ultroobostom navukao na cushion uzeo sam za zimu Hoka Clifton LS Suede. Ne trčim, a ove mi izgledaju prihvatljivije od klasičnih trkačkih modela. Kao lifestyle patike tj. sneaker ih prodaju. Ludilo od udobnosti, a i kvalitet izrade je reklo bi se odličan. Bio @Djurou pravu da su udobnije u odnosu na ultraboost. Kožna Hoka lakša od platnetnog ultraboost-a, a još ima i dosta više pene u đonu, usput je i stabilnija. Topla preporuka za one koje zanima maksimalistički sneaker. Edited October 23, 2023 by Heaviside 1
villiem Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 On 20.10.2023. at 22:06, Djuro said: Zena me tera da ih kupim a ja se kao femkam. 130 usd: Meni ove lice na Jugoplastika seriju, cak su malo i lepse
banecare1 Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 kupili mi ovo za basket. lepe i udobne. ne svidja mi se sto se brzo prljaju jer nam je teren prasnjav. 3
Djuro Posted October 23, 2023 Posted October 23, 2023 28 minutes ago, villiem said: Meni ove lice na Jugoplastika seriju, cak su malo i lepse to je isti model, Forum Hi, samo drugi colorway. u ovima su igrali nasi kosarkasi, tamo negde 1987-1988. 1
Recommended Posts