Sandradjer Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 41 minutes ago, villiem said: imam ovakve samo druge boje u stvari to je zato sto sve popravljam izolir trakom Jos jedan hipster, odlicno Link to comment
foto Posted September 6, 2023 Share Posted September 6, 2023 13 hours ago, Patty Lee said: Pitanje svih pitanja, da l šuška ovaj selotejp kad hodaš, da l se čuje onaj zvuk kao kad zgaziš na žvaku, pa uđeš u banku gde je grobna tišina i svi samo u tebe blenu??? Mislim, nosila bih, ali razmišljam naglas. ne suska jer nije selotejp. to je duct tape. ako mozes kupi bez toga, ako je jeftinije, i ja cu ti to zalepiti za dz. jos ces moci da biras par boja, ne samo crne. 3 Link to comment
roksi Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 ja vec neko vreme razmatram te slip-on kockaste. ali ipak bez duct tejpa 1 1 Link to comment
foto Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 to ti sleduje, ako zelis, po ppp prijateljstvu. Link to comment
roksi Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 ok ajde onda preporucite da li da idem sa classic ili skater? da li ima razlike sto se tice udobnosti? ne skejtujem ali mnogo hodam:)) ne primecujem neku razliku u kalupu, vise u materijalu djona, ako se ne varam. elem, vredi li za neskejtera skejter varijanta za malo vise para? inace, koincidencija, gledam ovaj video na jutjubu juce kad ono, bas te vansike (nista neobicno, naravno) nego, komplet outfit je super! farmerke, majica, torba... ima da iskopiram Spoiler 1 Link to comment
Patty Lee Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 (edited) @roksi Pa šta ti se sviđa najviše? Ja imam tri para Vansica: slip-on šahovnica, high tops crne klasične i jedne old skool stacked, ali sve su platforma modeli (dupli đon, don’t ask). Najudobnije i najlepše su slip on, kao te iz videa, idu uz sve živo i mrtvo. Najneudobnije su high tops + skidaju mi čarape non-stop! Ove treće sam malo nosila ali definitivno nisu za dugo hodanje, rekla bih. edit: btw, i ja volim Never too small kanal Edited September 7, 2023 by Patty Lee 1 Link to comment
Patty Lee Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 In other news, izlazi nova Fenty x Puma kolaboracija: Ovo je nešto najružnije što sam u životu videla, a ja se rekreativno ložim na one patike za beskućnike, prema tome, that says a lot. Tragično. 2 Link to comment
roksi Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 12 minutes ago, Patty Lee said: @roksi Pa šta ti se sviđa najviše? Ja imam tri para Vansica: slip-on šahovnica, high tops crne klasične i jedne old skool stacked, ali sve su platforma modeli (dupli đon, don’t ask). Najudobnije i najlepše su slip on, kao te iz videa, idu uz sve živo i mrtvo. Najneudobnije su high tops + skidaju mi čarape non-stop! Ove treće sam malo nosila ali definitivno nisu za dugo hodanje, rekla bih. imam i ja, isto! jedne high tops, jedne (skroz crne) slip-on i one old skool vansice. te old skool su mi omiljene za gym jer je djon skroz ravan a udobnije su mi od starki. istina, nisu idealne za hodanje, pogotovo na pocetku. kasnije, kad se malo razdrade (high tops, pogotovo, njima je bas trebalo dosta vremena da postanu nosive na duze staze) su barem meni sasvim ok i za nesto duze etape. ali, istina, da su idealne za hodanje, nisu:)) moje nisu dupli djon ali mi se i te motaju po glavi! nego evo na sta sam ja mislila, ovde u aus na sajtu mi iskacu dve opcije za te "kockaste", classic i skater. pa reko ako imate neki savet, pro & con: classic https://www.vans.com.au/classic-slip-on-vn-0eyebww-bkw.html skater https://www.vans.com.au/skate-slip-on-vna5fcaauh-blk.html Quote edit: btw, i ja volim Never too small kanal super kanal, bude bas dobrih adaptacija 1 Link to comment
Patty Lee Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 (edited) @roksi Aaaaaaa sad razumem šta pitaš Skate su “tvrđe” od classic, imaju deblji đon i treba im duže vremena da ih razgaziš! A classic nemaju arch support pa nisu najudobnije ako ti trebaju za dugo hodanje, šetnje, itd. i brže se raspadnu (ovo realno zavisi i od toga koliko ih nosiš), plus je što imaš veći izbor dezena/stilova. U skate uložak može da se izvadi i menja po potrebi, a u classic je zalepljen. Ja bih uzela skate! Njih sam primetila da preporučuju i za dugo stajanje. Edited September 7, 2023 by Patty Lee 1 Link to comment
roksi Posted September 7, 2023 Share Posted September 7, 2023 (edited) 27 minutes ago, Patty Lee said: @roksi Aaaaaaa sad razumem šta pitaš Skate su “tvrđe” od classic, imaju deblji đon i treba im duže vremena da ih razgaziš! A classic nemaju arch support pa nisu najudobnije ako ti trebaju za dugo hodanje, šetnje, itd. i brže se raspadnu (ovo realno zavisi i od toga koliko ih nosiš), plus je što imaš veći izbor dezena/stilova. U skate uložak može da se izvadi i menja po potrebi, a u classic je zalepljen. Ja bih uzela skate! Njih sam primetila da preporučuju i za dugo stajanje. e to to! super, hvala, patty :* isto, naginjem ka skater vatijanti jedino sto znam koliko i classic verziji treba da se razrade, a nestrpljiva sam videcu, mozda ipak bolje da odem i da ih probam i tako uporedim. mislila sam da ih kupim online ali mozda bolje uzivo. Edited September 7, 2023 by roksi 1 Link to comment
maheem Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 (edited) 1 hour ago, roksi said: imam i ja, isto! jedne high tops, jedne (skroz crne) slip-on i one old skool vansice. te old skool su mi omiljene za gym jer je djon skroz ravan a udobnije su mi od starki. istina, nisu idealne za hodanje, pogotovo na pocetku. kasnije, kad se malo razdrade (high tops, pogotovo, njima je bas trebalo dosta vremena da postanu nosive na duze staze) su barem meni sasvim ok i za nesto duze etape. ali, istina, da su idealne za hodanje, nisu:)) moje nisu dupli djon ali mi se i te motaju po glavi! nego evo na sta sam ja mislila, ovde u aus na sajtu mi iskacu dve opcije za te "kockaste", classic i skater. pa reko ako imate neki savet, pro & con: classic https://www.vans.com.au/classic-slip-on-vn-0eyebww-bkw.html skater https://www.vans.com.au/skate-slip-on-vna5fcaauh-blk.html super kanal, bude bas dobrih adaptacija Za te pare batali obe varijante. Kockice kupi jedino ako su 50$. E sad koju varijantu, ne znam. “Skate” verzija navodno ima bolju tehnologiju djona. Moja žena obožava kockice, ali u “platforma” verziji, koje nema više da se kupi. Ćera je dobila od komšinice “platforme”, al duboke sa pertlama, i to je model za bacanje koliko je loša saradnja patike sa đonom. Ja volim Vansice, al to je pandan starih Chuck Taylor po udobnosti. I kad navikneš stopala na njih, stižeš kući umorniji nego da si bio u drugoj obući. Btw, sramim se priznati, ali Chuck Taylor platforme (Move i Lift, valjda) mi super izgledaju Edited September 8, 2023 by maheem 1 Link to comment
roksi Posted September 8, 2023 Share Posted September 8, 2023 1 hour ago, maheem said: Za te pare batali obe varijante. Kockice kupi jedino ako su 50$. E sad koju varijantu, ne znam. “Skate” verzija navodno ima bolju tehnologiju djona. Moja žena obožava kockice, ali u “platforma” verziji, koje nema više da se kupi. Ćera je dobila od komšinice “platforme”, al duboke sa pertlama, i to je model za bacanje koliko je loša saradnja patike sa đonom. Ja volim Vansice, al to je pandan starih Chuck Taylor po udobnosti. I kad navikneš stopala na njih, stižeš kući umorniji nego da si bio u drugoj obući. Btw, sramim se priznati, ali Chuck Taylor platforme (Move i Lift, valjda) mi super izgledaju uu lepe su te conversice! ma da, isto. i meni su platforme pocele da zapadaju za oko i da me prizivaju:)) ovde kod mene izgleda jos ima tih sto tvoja zena nosi/voli. i meni su sada zanimljive jer spajaju obe mi zelje, i kockice i platformu eto kako ste me @Patty Lee i ti namamili iz nehata! moracu i njih onda da probam:)) e sad cena jeste "prava sitnica" i definitivno nije ekvivalentna kvalitetu (slazem se, $50 bi bilo realnije) ali bice mi tesko da odolim sada kada sam se polako ali sigurno ubedila da mi "trebaju". Quote Ja volim Vansice, al to je pandan starih Chuck Taylor po udobnosti. I kad navikneš stopala na njih, stižeš kući umorniji nego da si bio u drugoj obući. jep, istina:)) Link to comment
Lezilebovich Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 New Balance Fresh Foam X Hierro V7 preudobne Za sada jedino NB regularno narucujem online - jer mi 13 savrseno odgovara i ne varira velicina 7 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 domaći sajt ili inozemni? Link to comment
Lezilebovich Posted September 11, 2023 Share Posted September 11, 2023 (edited) 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: domaći sajt ili inozemni Ino... https://www.tradeinn.com/runnerinn/en Uglavnom nema ovih brojeva kod nas Edited September 11, 2023 by Lezilebovich 1 Link to comment
Recommended Posts