Arkadija Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Bila je Borovo radnja, nekada davno, kod Londona, u prostoru gde je danas Banka Inteza. Kada sam u 4.osnovne išla na rekreativnu nastavu na Šuplju stenu, tamo su mi kupili jedne startas patike (bele sa nečim zelenim, đon ili neki znak), da imam šta da akam po planini (reči mog tate) . Gadnog li komada obuće. 1 Link to comment
Sandradjer Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Zasto hejtujete hipstere Link to comment
Ras Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Startas patike treba da koštaju 130 evra, tada bi ih mnogo više ljudi zavolelo. 1 1 5 Link to comment
Sandradjer Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 15 minutes ago, Ras said: Startas patike treba da koštaju 130 evra, tada bi ih mnogo više ljudi zavolelo. Zasto da ne, kao da ne prodaju sve i svasta po svetu. Bas su simpaticne patike Link to comment
Ras Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 To i kažem, svašta se prodaje. Link to comment
villiem Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 ove zelene nisu lose, dvoumio bi se, zbog sladoleda 1 Link to comment
Patty Lee Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Ima i sa toalet papirom 1 6 Link to comment
I*m with the pilots Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 5 hours ago, Patty Lee said: Startas su kod nas malo skuplje (naravno) pa nisam iznenađena cenom, u Jevremovoj25 su ih prodavali za oko 4,5k tako nešto, pa sam pretpostavila da su u Cro još jeftinije. Sad im gledam sajt, pa još postoje Borosane??? Ok, je l ovo neko video uživo igde od 1982? Zar ovo ne nose samo medicinske sestre iz Titovog vremena Mislim da sam nekom prilikom pre vise godina spomenula (ne da treba vi da pamtite nego razmišljam da li imam Deja Vu sad) da je moja drugarica u Nemačkoj naručila skroz crne i roze-bele Borosane da joj stignu iz Hrvatske. Iz nekog razloga su joj jako prijale nogama, a one skroz crne su hit medju njenim gotičarima 2 Link to comment
ducca Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 “Sneakers kultura” - stigli do Borosana. Katanac na temu. 2 4 1 Link to comment
Midžeta Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 58 minutes ago, Sandradjer said: Zasto da ne, kao da ne prodaju sve i svasta po svetu. Bas su simpaticne patike Ogavne su 1 Link to comment
Svemir Zeka Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Erm, ja sam ljanka što se patika tiče. Poluljanka. Polu jer mi se sviđaju jednostavne adidas (to je ok), i drečave spejs s đonovima nekim. Pretpostavljam da se radi o kompleksima iz devedesetih koje sam tad uspešno maskirala starkama, ali sad moja dizel ličnost izranja na videlo. 1 4 Link to comment
Sandradjer Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Mene stvarno cudi toliki hejt ka ovim startas patikama. Prave ih sigurno minimum 50 godina, trude se, razumna im je cena. I sad kao da su najgore na svetu Najobicnije patike da prosetas u njjma 1 1 Link to comment
Valk Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Čekamo da Guči nalepi svoj logo na Startas i da ih prodaje za 1500$. Kad mogu one gumene sandale za plažu što smo nosili kao mali, može i ovo. 3 Link to comment
Svemir Zeka Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 (edited) 6 minutes ago, Sandradjer said: Mene stvarno cudi toliki hejt ka ovim startas patikama. Prave ih sigurno minimum 50 godina, trude se, razumna im je cena. I sad kao da su najgore na svetu Najobicnije patike da prosetas u njjma Meni su uvek bile ružne. U nekom momentu sam videla da su fensi, al džaba. Ružan mi je kljun. Kapiram da ima ljudi kojima su i starke ružne, Plus sad s ovom nogom gledam koliko je đon prilagođen, i bežim od svega ravnog. E da, meni su rakođe ružne i ove koje deca sad mnogo vole da nose al ne mogu da se setim brenda. Edit. Vans E čak imam jedne ali one su mutant vansa ka starkama pa kao ajde Edited September 2, 2023 by Svemir Zeka Link to comment
villiem Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 1 minute ago, Svemir Zeka said: Meni su uvek bile ružne. U nekom momentu sam videla da su fensi, al džaba. Ružan mi je kljun. Kapiram da ima ljudi kojima su i starke ružne, Plus sad s ovom nogom gledam koliko je đon prilagođen, i bežim od svega ravnog. E da, meni su rakođe ružne i ove koje deca sad mnogo vole da nose al ne mogu da se setim brenda. Meni je sada bitno da je ravno, u stvari tacnije je da me ne zanima visina. Vijam skroz crne ravne duboke najke, idem malo u goticare, komplet crne, nabavio sam chile adidas crni gornji deo, imam PSG donji najke. Crna kapuljaca Kolega fura starke duboke, 8K su nove, samo naruci svake godine drugu boju, pravi je promoter, treba da mu daju dzaba celu seriju. Nisam jos prelomio, da ne pomisli da ga kopiram Dobre su starke, uzecu tamno plave i crne duboke 1 Link to comment
Recommended Posts