August 22, 20231 yr Da, Samba OG i ove Gazelle gum sole su ::glasom Marijane Mateus:: apsolutno predivne!
August 22, 20231 yr 20 hours ago, Patty Lee said: Preturiću se koliko su pretty Adidas Delpala Happy Camping meh
August 22, 20231 yr 54 minutes ago, aram said: sad sam tražio da kupim ove Happy Camping i nema nigde ćutii, dobro si prošo
August 23, 20231 yr Popular Post Stigle su mi Veja patike! Ako se nekom ne sviđaju keep your terrible taste in sneakers to yourself
August 23, 20231 yr sad nece niko nista napisati neko vreme e lepe su, salim se Edited August 23, 20231 yr by villiem
August 23, 20231 yr @Sandradjer Crno! Čarape, one nazuvice što izgleda kao da nosiš patike na bosu nogu. Ovo mi je poklon za rođendan i bilo je ili Adidas Samba ili Veja, i reko’ ajde ove jer Samba izgledaju lepše sa podignutim čarapama, a ja to ne volim. @ultra plasticni E a meni to lepo! Ima npr. model Campo bez tih rupica, ali liče mi previše na Stan Smith.
August 23, 20231 yr @Patty Lee urnisala si me sa Svifti gifom Patike su kul skroz, mada nisu moj fazon, ali ono issa lid for every pot sto bi rekle drkoš crnkinje na LSA