morgana Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 znaci svi kupujemo druge plave, zivana sa zastavom na celu kolone ljubicaste i blokiramo gazelu u gazelama 1 2 Link to comment
villiem Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 ja bi stojao tako sat vremena i ne bi znao koje da izaberem sve, ono 2 1 Link to comment
Valk Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 "ljubičaste" - plum "druge plave" - tirkizne Meni su sve lepe 3 2 Link to comment
aram Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 13 hours ago, Heaviside said: ...mislim da ću ovu samba da uzmem ili da ne uzmem ništa. zašto su ove Samba tri puta skuplje od običnih Samba? Link to comment
maheem Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 12 minutes ago, aram said: zašto su ove Samba tri puta skuplje od običnih Samba? Zbog dizajna i ltd. Link to comment
aram Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 pa ok, lepše jesu, ali ne tri puta baš. Link to comment
Heaviside Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 (edited) 48 minutes ago, aram said: zašto su ove Samba tri puta skuplje od običnih Samba? Ne znam odakle ti to da su 3 puta skuplje. Na adidasovom sajtu je samba classic 110, samba OG 120, a ove 150. Znači recimo 25%, a ne 300%. Nije samo dizajn, adidas tvrdi da je koža dosta mekša nego kod standardne sambe što potvrđuju i komentari. That being said, ne tvrdim da je dobar value nego da mi se sviđaju Edited August 6, 2023 by Heaviside Link to comment
morgana Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 1 hour ago, Valkyrie said: "ljubičaste" - plum "druge plave" - tirkizne Meni su sve lepe naravno da su tirkizne. meni je tirkizno plavo, nekima je zeleno. 1 Link to comment
beta Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 ta zeleno plava boja se zove teal po nekoj ptičurini eurasian teal (anas crecca) koja na glavi ima prugu te boje. inače, dopadaju mi se sve boje gazela 3 1 Link to comment
aram Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 2 hours ago, Heaviside said: Ne znam odakle ti to da su 3 puta skuplje. Na adidasovom sajtu... otud što nikad ne gledam adidas sajt, nego uvek ovde Link to comment
Heaviside Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 4 minutes ago, aram said: otud što nikad ne gledam adidas sajt, nego uvek ovde Dobro da, specijalna izdanja nisu nikad na popustu i obično može samo direktno da se kupi. Svakako se ne isplati kupovati ih. 1 Link to comment
zorglub Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 On 5. 8. 2023. at 16:26, morgana said: bombona su ove gazele Jel' ima razlike između njih i handball spezial, osim jezika? Pošto mislim da je HS najneudobnija patika koju sam ikada nosio. Top 3 minimum. Link to comment
zorglub Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 7 hours ago, beta kentauri said: ta zeleno plava boja se zove teal po nekoj ptičurini eurasian teal (anas crecca) koja na glavi ima prugu te boje. Ja je zovem sovjetsko kabinsko zelena: Svi kokpiti su im iz nekog razloga bili te boje. 2 Link to comment
maheem Posted August 6, 2023 Share Posted August 6, 2023 5 minutes ago, zorglub said: Jel' ima razlike između njih i handball spezial, osim jezika? Pošto mislim da je HS najneudobnija patika koju sam ikada nosio. Top 3 minimum. Mislim da se to izmenilo vremenom sa uloškom tj. srednjim i gornjim slojem djona. Dite ima te funky zelene al više ne znam koji je to model. Čini mi se da su spezial al nisam siguran, meni je to sve isto 1 Link to comment
Recommended Posts