July 25, 20231 yr 8 minutes ago, Filozof manijak said: Kako li se hoda u ovome? Samo od sebe ide Edited July 25, 20231 yr by Milošica
July 25, 20231 yr Pa gazište je vrv normalno, ali je zamaskirano pa ti nije jasno šte dešava sa stopalom dok se hoda, a ustvari možda imaju i onaj cloud uložak pa je kao da hodaš po oblacima. Isto kao i kod armadillo cipela, još je ovde dodatno zajebano jer je platforma poprilična. See: Spoiler
July 25, 20231 yr Author meni je kod ove armadiljo obuće položaj stopala jako bolan i neprirodan (ja sam dustabanlija) što se tiče ovih pegla patika, zanima me kako se ponaša na risu stopala kad se hoda, tj prelama no ovo je akademska rasprava, sigurno neću nositi nešto ovako
July 25, 20231 yr Jao u kakvu sam crnu rupu sad upala… Ovo su sve radovi Kacimi Latamenea, on je dizajnirao one alien najke sa prethodne strane, ali te su još i konzervativne šta sve ovde ima, naročito concept kolekcija koju je radio za Asics: Još jedne Najk: Bonus track: Edited July 25, 20231 yr by Patty Lee
July 25, 20231 yr Koje silovanje očiju i stopala. Ovo poslednje liči na nešto što bi nosila Lejdi Gaga.