Filozof manijak Posted July 4, 2023 Author Posted July 4, 2023 narandžaste na levu, fluoroscentno zelene na desnu patiku
Lo Zingaro Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Vratio sam se iz Kine prosle sedmice i spremam se da pustim na trzsite moju novu kolekciju HTZ cipela. Da cujem kritike? 3
Djuro Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 2 hours ago, Poludziber said: Vratio sam se iz Kine prosle sedmice i spremam se da pustim na trzsite moju novu kolekciju HTZ cipela. Da cujem kritike? Žasu brt 🤣 gde bre na sneakers topic … 🤣 salim se. Za koga su dobre su. Triple black, nema? 😂 zar to nije najprodavaniji colorway? 1
Djuro Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 3 hours ago, Valkyrie said: Imam jedne zift crne Skechers patike koje nisam nosila ne pamtim. Htela sam da ih povampirim ali mi nekako ovako kompletno crne deluju malo obične. Da li da kupim neke zanimljive pertle ili da ih koristim kako su nameravane da izgledaju, šta kaže sneaker moda? pertle obavezno. customization? daj klincima fluo flomastere, da ti nacrtaju nesto. 1
Frank Pembleton Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Vratio sam se iz Kine prosle sedmice i spremam se da pustim na trzsite moju novu kolekciju HTZ cipela. Da cujem kritike? Meni ove plavo crvene najbolje kad su već HTZ [emoji12]....shiit has hit the fan. 2 1
booyaka Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Vratio sam se iz Kine prosle sedmice i spremam se da pustim na trzsite moju novu kolekciju HTZ cipela. Da cujem kritike? Prave letnje. 1
Ras Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Treće. Zbog dobrog kontrasta sivo/žuto. Zapravo je taj gumeni đon super odrađen kod svih da ne izgleda grubo i predominantno. 1
Lancia Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 4 hours ago, Valkyrie said: Imam jedne zift crne Skechers patike koje nisam nosila ne pamtim. Htela sam da ih povampirim ali mi nekako ovako kompletno crne deluju malo obične. Da li da kupim neke zanimljive pertle ili da ih koristim kako su nameravane da izgledaju, šta kaže sneaker moda? Obavezno pertle sad mi stao mozak, kako smo zvali ove cipele?¿ Nosile se sarene pertle osamdestih uz njih 1
kud u maglu Simoviću Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 spenserice samo bele pertle, na crne patike 2 2 2
Lancia Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Ubise me Hrvati sa ovim, sajmonice, jebale ih sajmonice fala, Kumse.
copkillah Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 4 hours ago, Valkyrie said: Imam jedne zift crne Skechers patike koje nisam nosila ne pamtim. Htela sam da ih povampirim ali mi nekako ovako kompletno crne deluju malo obične. Da li da kupim neke zanimljive pertle ili da ih koristim kako su nameravane da izgledaju, šta kaže sneaker moda? Stavi bele pertle na njih i dobićeš savršenu kombinaciju 1 1 1
Lancia Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Spanski brend Satorisan prodaje svoje patike sa razlicitim pertlama 1 1
Recommended Posts