Mil@n Posted May 17, 2023 Share Posted May 17, 2023 Bukvalno 7, 8 meseci ne mogu da kupim patike jer ne nalazim JEDNE za koje bih rekao, "ove su mi lepe, želim da ih nosim". Buzz ipak ima ubedljivo najbolju ponudu, vraćam se sav srećan na asics, ima baš lepih modela, ali nažalostu mom broju ne i toliko, plus su ove na dobrom popustu, 5000 dole, pa sam iskoristio priliku iako mi vizuelno nisu bile prvi pik, ali daleko da mi se ne sviđaju.. 7 Link to comment
Popular Post Mil@n Posted May 18, 2023 Popular Post Share Posted May 18, 2023 (edited) Znao sam, prosto sam znao da mi đavo neće dati mira... Otišao sam za BG da probam pola broja manje, i da vidim ostale uživo i na kraju sam odlepio na ove te zamenio i dodatno pukao 5 soma al jednom se živi, ove ću da nosim punog srca Gel lyte 5 ipak šiša 3 samo tako (mada i am fine with 3, takođe). Edited May 18, 2023 by Mil@n 12 3 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted May 18, 2023 Share Posted May 18, 2023 12 minutes ago, msv said: Klasika Link to comment
napadaj Posted May 18, 2023 Share Posted May 18, 2023 Meni zimus na Ebay pobegle ove Goretex verzija, vrhunska kombinacija boja. Čekam ih da se opet pojave negde. 3 Link to comment
Midžeta Posted May 18, 2023 Share Posted May 18, 2023 Ja moram da dam jedan Mil@nu jer nosi pastelne boje, ja se ne bi usudila Link to comment
ultra plasticni Posted May 18, 2023 Share Posted May 18, 2023 38 minutes ago, napadaj said: Meni zimus na Ebay pobegle ove Goretex verzija, vrhunska kombinacija boja. Čekam ih da se opet pojave negde. kao menzis Link to comment
Mil@n Posted May 18, 2023 Share Posted May 18, 2023 35 minutes ago, Midgeta said: Ja moram da dam jedan Mil@nu jer nosi pastelne boje, ja se ne bi usudila Kad bi samo videla moj orman, tek bi onda cenila moju hrabrost 😂 Ja obožavam vesele boje, ne mogu da podnesem braon, pa ni crno, tamno sivo i sl. 1 Link to comment
Midžeta Posted May 18, 2023 Share Posted May 18, 2023 6 minutes ago, Mil@n said: Kad bi samo videla moj orman, tek bi onda cenila moju hrabrost 😂 Ja obožavam vesele boje, ne mogu da podnesem braon, pa ni crno, tamno sivo i sl. Meni je ceo orman vise manje u tim bojama Ali to je bas super, ja volim da vidim na drugi boje, iako ja izgledam kao ispeglana narkomanka u vecini 1 1 Link to comment
I*m with the pilots Posted May 18, 2023 Share Posted May 18, 2023 2 hours ago, Mil@n said: Znao sam, prosto sam znao da mi đavo neće dati mira... Otišao sam za BG da probam pola broja manje, i da vidim ostale uživo i na kraju sam odlepio na ove te zamenio i dodatno pukao 5 soma al jednom se živi, ove ću da nosim punog srca Gel lyte 5 ipak šiša 3 samo tako (mada i am fine with 3, takođe). Strava su boje! 1 Link to comment
msv Posted May 20, 2023 Share Posted May 20, 2023 On 18. 5. 2023. at 20:45, msv said: Klasika Kasno sam provalio da su u ovu seriju zakinuli za onu AF1 metalnu pločicu na pertlama, ali to je neka fora Link to comment
Popular Post Velocipede Posted June 9, 2023 Popular Post Share Posted June 9, 2023 Danas kupio... 11 2 Link to comment
slepa živana Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 jao ljudi, dođite na protest, imamo najljepše patike na svetu 1 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted June 12, 2023 Share Posted June 12, 2023 On 9.6.2023. at 23:53, slepa živana said: jao ljudi, dođite na protest, imamo najljepše patike na svetu nema mesta za nas gasere Link to comment
Recommended Posts