Djuro Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 Ne ocekujte previse. udobni su oni modeli za trcanje, a ove snikersi (tipa roger) su kesa. kvalitet, cak ni onih za trcanje, nije dobar - oni cloudi na djonu se raspadaju relativno brzo, ulaze kamencici u njih, a patike (gornjica) uglavnom sve pucaju tamo gde se patike lome (prelaz stopala ka prstima. previse su kruti i krti gornji materijali. rezime: ni najbolje (trkacke) modele ne vredi placati preko 80-100 evra. rezime2: to je mlada firma i patike su im sve bolje. Uce na svojim greskama i, Ko zna, mozda i postanu respektabilan brand. Link to comment
nisam ja Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 gadne su u pičku materinu. 1 Link to comment
burekdzija Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 Stvar ukusa, ali zaista su udobne za svakodnevnu upotrebu (trkacki modeli, nisam ni znao da imaju ovog rogera npr). Link to comment
zorglub Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 Fad, kao i toliki pre nj. Ne razumem vas. Ni skupljanje patika doduše, al' ja sam seljak čovek tako da ne obazirite se i nastavite molim vas. Link to comment
Popular Post Moonwalker Posted April 11, 2023 Popular Post Share Posted April 11, 2023 Spoiler Poklekoh, ali tesim se da ce meni trajati… Adidasove retro patike ovog proleca 17 3 Link to comment
Patty Lee Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 @Moonwalker Dakle PREDIVNE SU! 1 Link to comment
I*m with the pilots Posted April 11, 2023 Share Posted April 11, 2023 Jako prijatne boje za oči Link to comment
Moonwalker Posted April 12, 2023 Share Posted April 12, 2023 (edited) Jesu, ja ih bas volim obe. Resila sam se dva para nekih "prepotopskih" patika i jedan nosiv i OK par skoro ostavila u domaji. Da optimizujem prtljag ubuduce. Inace, retro rukometaske u svim mogucim bojama i kombinacijama su im predivne. Edited April 12, 2023 by Moonwalker Link to comment
mraki Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 On 31.3.2023. at 19:44, mraki said: Izlizale mi se nmd_r1 i htedoh da uzmem isti model jer baš volim te patike… Znači, isti model i isti broj, samo druga boja… i ove nove ne mogu ni da obujem, materijali drugačiji, neelastični. Stare su ekstremno udobne i mekane, samo im se iscepalo platno, ove nove su nekako uspele da budu skroz drugačije. Sad moram da ih vraćam. Link to comment
copkillah Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 Targetirale me reklame, ja kliknuo i uzeo 6 Link to comment
Djuro Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 3 hours ago, mraki said: Znači, isti model i isti broj, samo druga boja… i ove nove ne mogu ni da obujem, materijali drugačiji, neelastični. Stare su ekstremno udobne i mekane, samo im se iscepalo platno, ove nove su nekako uspele da budu skroz drugačije. Sad moram da ih vraćam. kako znas da je isti model? ista je sifra? Link to comment
mraki Posted April 19, 2023 Share Posted April 19, 2023 (edited) Isti naziv modela, ne kažem da nema nekih varijacija, očigledno ima. Imam nmd_r1 od pre par godina i to je neki ultra elastični materijal koji se lako obuva i prilagodjava stopalu. Ovo je nešto kruto i neudobno, nezgodno za obuvanje. Na oko isto (sem boje) ali filing skroz drugačiji. Edited April 19, 2023 by mraki Link to comment
Moonwalker Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 On 11.4.2023. at 21:58, Moonwalker said: Reveal hidden contents Poklekoh, ali tesim se da ce meni trajati… Adidasove retro patike ovog proleca Patike stigle i ponovljene. Elem, model je zenski sto ce reci kalup je uzi nego kod uniseks patika. Kontam da je bolje kupiti sa probanjem pogotovo za one koji su izmedju brojeva, rekla bih i da je kraci kalup od standardnog. Meni su moje taman, iako bi i pola broja (ne postoji) vece vrsile posao. Udobne su (strapacirung), stopalo stoji nagnuto ka prstima - peta je podignuta. Deluju da su prvenstveno za tenis namenjenei. Lepo izgledaju na nozi uzivo. Nisu dzombaste. Link to comment
vladavsnarod Posted April 21, 2023 Share Posted April 21, 2023 Ako neko voli Vans (MN Atwood - 46), imam nove poručene sa officeshoes, ali pogrešan broj. Bukvalno sam probao jednu, a ovu drugu izvukao za slikanje. Za PPP članove samo 7000din. https://www.officeshoes.rs/cipele-vans-plitke-patike-mn-atwood/60392 Boja: Zelena Tip: Plitke Materijal: Prevrnuta koža Proizvođač: Vans Dužina gazišta: 30 cm Broj: 46 Muške patike Kolekcija: Jesen-Zima 2022 Način izrade: Lepljena obuća Sastav lica: Prirodna koža Postava: Tekstil Đon: Guma Boja: Zelena Održavanje: Sprej za kožu i četka Deklarisano: Obuća za suvo vreme Link to comment
askeladden Posted May 2, 2023 Share Posted May 2, 2023 https://www.diadoranorge.com/products/diadora-joggesko-herre-hvite-rød-yfln60894-p-112.html https://www.diadoranorge.com/products/diadora-heritage-basketsko-herre-hvite-beige-sutp27801-p-31.html nisam pametan.Verovatno su teske i ne znam koliko udobne.Ali lepe tikepa. 2 Link to comment
Recommended Posts