mraki Posted March 31, 2023 Share Posted March 31, 2023 (edited) 1 hour ago, johan nagel said: Жанру је овај задњи део код ових других (не види се лепо на слици) иначе су океј. Мада је мени тај буст ђон само за трчање ал ко воли и овако нек изволи. Meni nije loš ni taj zadnji deo. Ne mogu još da se odlučim. Edited March 31, 2023 by mraki Link to comment
Djuro Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Boost je, realno, stara ploča. Pregazilo ga je vreme. Pretezak, preosetljiv i pretvrd, u poredjenju sa novim tehnologijama. (ovo govorim za running modele) 1 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted April 5, 2023 Share Posted April 5, 2023 pojavio se on u n sportu, bilo ih je i prošle godine al tek po koji model sad ih ima desetak on running 1 Link to comment
msv Posted April 6, 2023 Share Posted April 6, 2023 (edited) Ima ih i u Sport Visionu https://www.sportvision.rs/proizvodi/on Edited April 6, 2023 by msv 1 Link to comment
Djuro Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 Haha, ali kakav genijalan ulaz On-a na novo trziste: dovode premium brand i odmah krecu sa -20% 🤣🤣😬 al’ tako ti je to kad debilima daš distribuciju… Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 što misliš? ima u sportvisionu -10% Link to comment
radisa Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 Ti popusti su smisljeni iz dva razloga, jedan je psiholoski u prikazu, a drugi je sto to za vecinu ljudi koji u kupuju u SV na primer i nije popust jer imaju kartice sa 10‐20%... U sustini, kad sv spusti cenu 20%, to je prava cena... Link to comment
Djuro Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 jasno je meni sta oni rade i zasto, ali tako se unistava brand. jos nije ni zaziveo a vec su ga zaklali. Link to comment
radisa Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 Da SV želi da gura brand išao bi kroz BUZZ... Očigledno ih bas briga... Link to comment
msv Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 Buzz je za "lifestyle obuću", patike za trčanje prodaju u Run 'n more radnji u Uzun Mirkovoj https://www.runnmore.com/proizvodi/on Link to comment
Lezilebovich Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 Koliko su samo ruzne ... ali mislim da cu da zapucam da ih probam 2 3 Link to comment
radisa Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 1 hour ago, msv said: Buzz je za "lifestyle obuću", patike za trčanje prodaju u Run 'n more radnji u Uzun Mirkovoj https://www.runnmore.com/proizvodi/on Da, u pravu si, smetnuo sam sa uma da su za trčanje... Link to comment
Djuro Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 6 hours ago, radisa said: Da SV želi da gura brand išao bi kroz BUZZ... Očigledno ih bas briga... with all due respect 😉 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 7 hours ago, Djuro said: jasno je meni sta oni rade i zasto, ali tako se unistava brand. jos nije ni zaziveo a vec su ga zaklali. nikako da kažeš kako to uništavaju brend? Link to comment
Heaviside Posted April 8, 2023 Share Posted April 8, 2023 (edited) 6 hours ago, Lezilebovich said: Koliko su samo ruzne ... ali mislim da cu da zapucam da ih probam Najudobnije patike koje sam probao, doduše nisam fan patika za trčanje pa nisam ni probao mnogo. Pravi trkači ih i ne cene previše. Nisam ih kupio baš zato što su previše ružne. U međuvremenu su izbacili milion modela pa može i da se probere. Ova Cloudvista mi OK izgleda. Roger kolekcija izgleda lepo na slici, klasične teniske patike ali uživo su jadnikave jer nije prava koža, a skupe su. Udobne su i one baš, ali za te pare mogu full grain kožne tenisice™ da se uzmu. Doduše ove ON su lakše od svih i udobnije od verovatno takođe svih. Edited April 8, 2023 by Heaviside Link to comment
Recommended Posts