March 2, 20232 yr pazario new balance 237, zaključio da nisu dovoljno gaserske za mene, pa zamenio za veoma beli forum low Spoiler Edited March 2, 20232 yr by Pokojni Ruxin
March 2, 20232 yr a kako vi iz snikers kulture gledate na ove patike iz visoke mode, što imaju ime i prezime i slične?
March 2, 20232 yr Bacene (prevelike) pare uglavnom. Jebo marku. Moje misljenje. Bolje kupiti skupe cipele, a partike od onog ko se patikama i inace bavi. Edited March 2, 20232 yr by Moonwalker
March 2, 20232 yr 2 hours ago, Pokojni Ruxin said: pazario new balance 237, zaključio da nisu dovoljno gaserske za mene, pa zamenio za veoma beli forum low Reveal hidden contents Nisu gaserske
March 2, 20232 yr 3 hours ago, slepa živana said: a kako vi iz snikers kulture gledate na ove patike iz visoke mode, što imaju ime i prezime i slične? #zakogasudobresu
March 21, 20232 yr air 93? jel to gassss? pomozite nama starijima. p.s. nikada nista udobnije nisam nosio, ali verovatno je i do kilometraze. sada sa izlomljenim stopalima i potkolenicama ko zna da li bi mi prijale?