Popular Post omiljeni Posted November 12, 2022 Popular Post Posted November 12, 2022 TEAM ASICS i to samo one onitsuka tiger ove su mi goat i da ih opet negde nađem kupio bih 4 para: 6 4
Mindaugas Žukauskas Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 (edited) On 2.11.2022. at 18:34, Mindaugas Žukauskas said: Izvinite ako je bilo, tražim ove patike kod nas i nigde ih nema. Ne moraju identične, ali ovaj Reebok vintage fazon: Uzeh na kraju Adidas forum low skroz bele. Samo, malo me stežu sa strana jer imam kinda malo široko stopalo. Jel ima neki omekšivač kože ili tako nešto da se dobije par milimetara? Ne bih da ih vraćam, lepo mi čuče. Edited November 12, 2022 by Mindaugas Žukauskas
maheem Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 17 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Uzeh na kraju Adidas forum low skroz bele. Samo, malo me stežu sa strana jer imam kinda malo široko stopalo. Jel ima neki omekšivač kože ili tako nešto da se dobije par milimetara? Ne bih da ih vraćam, lepo mi čuče. ćera ih nosi par godina, sve čekam kad će da se raspadnu. mislim da možeš da ih odneseš kod obućara da oh stavi na stegu i proširi ih. a omekšavanje kože…mast ili slanina 😂 1
maheem Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 (edited) 31 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Uzeh na kraju Adidas forum low skroz bele. Samo, malo me stežu sa strana jer imam kinda malo široko stopalo. Jel ima neki omekšivač kože ili tako nešto da se dobije par milimetara? Ne bih da ih vraćam, lepo mi čuče. Sad guglam i vidim da ima raznih leather softener preparata. Diy varijanta: debele čarape, obuješ patiku i feniraš pola minute deo koji želiš da proširiš. Edited November 12, 2022 by maheem
Moonwalker Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 (edited) 45 minutes ago, omiljeni said: TEAM ASICS i to samo one onitsuka tiger ove su mi goat i da ih opet negde nađem kupio bih 4 para: Bas su lepe . Evo ih... ONITSUKA TIGER unisex TIGER HORIZONIA lifestyle shoe Meni se i ove svidjaju. OHBORI EX MAKO BLUE/TIGER YELLOW | Onitsuka Tiger GB @Mindaugas Žukauskas Ovde taj kalup ima i da se kupi. CVRLE 👣 Kalup za cipele... - CVRLE koža i repromaterijal | Фејсбук (facebook.com) Potrazi po drogerijama tu neki od Shoe strech sprejeva koji god da nabavljaju. (za kozne cipele i patike). Mozda Scholl ima nesto. Edited November 12, 2022 by Moonwalker 3 1
Mindaugas Žukauskas Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 22 minutes ago, maheem said: Sad guglam i vidim da ima raznih leather softener preparata. Diy varijanta: debele čarape, obuješ patiku i feniraš pola minute deo koji želiš da proširiš. To sam i ja gledao, ali čisto da proverim i ovde da li je to neko radio i da li uspeva
bradilko Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 1 hour ago, omiljeni said: TEAM ASICS i to samo one onitsuka tiger ove su mi goat i da ih opet negde nađem kupio bih 4 para: nasao neke tajgerice, slicne ovima. 70-ak eura na popustu. mozda kupim u ponedeljak ako me ne obuzme pirocanski duh
booyaka Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 TEAM ASICS i to samo one onitsuka tiger ove su mi goat i da ih opet negde nađem kupio bih 4 para: Imam ove California 78 par godina, prilično izdržljiva patika. 1
booyaka Posted November 13, 2022 Posted November 13, 2022 Marketinški stručnjaci su provalili da svaka patika bar 10% bolje izgleda kada se nosi sa farmerkama sa povrnutim nogavicama, pa ih bez greške tako sada predstavljaju.
Djuro Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 On 12.11.2022. at 18:41, Mindaugas Žukauskas said: To sam i ja gledao, ali čisto da proverim i ovde da li je to neko radio i da li uspeva uspeva. 1
Popular Post Patty Lee Posted November 14, 2022 Popular Post Posted November 14, 2022 On 12.11.2022. at 17:36, omiljeni said: TEAM ASICS i to samo one onitsuka tiger Meni su ove pre pre predivne: 11 1
nisam ja Posted November 15, 2022 Posted November 15, 2022 https://www.instagram.com/reel/CjQoRlOpJRB/?igshid=YmMyMTA2M2Y= https://www.instagram.com/reel/Cj3Qhb7JkRC/?igshid=YmMyMTA2M2Y= 2
Recommended Posts