mraki Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: evo ti možda i najveći izbor af1 unas Jesi siguran da je ovo originalna roba? Nešto mi sumnjivo deluju… Naručivao neko od njih?
kud u maglu Simoviću Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 deluje mi regulare plaća sr 1/2 pri naručivanju, a pola pri preuzimanju šta ga znam 1
Heaviside Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 Yeezy je baš poznat po fejkovima i teško se nalazi. Definitivno bih bio oprezan. I ja se razmišljam da ih uzmem na leto za gaserske autfite. Danas JAK royal white high. Ne usuđujem se da okačim sliku iz lifta, ali nema ni ovde čarapa i pantalone se sužavaju tako da je slika dovoljno verodostojna 2 1
Djuro Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 (edited) 12 hours ago, kud u maglu Simoviću said: evo ti možda i najveći izbor af1 unas svaka vama cast, kad se usudjujete da kupujete preko websajta na kojem nema ni ime firme, ni broj telefona. (jos je cudnije da, u nasoj (banana?) drzavi, takav webshop uopste moze da postoji) Edited November 3, 2022 by Djuro
Heaviside Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 Još imaju patike koje se teško nalaze i to u svim bojama po ceni i do duplo manjoj od inostranih sajtova tog tipa. Mislim na Yeezy, pretpostavljam da je slično sa retkim varijantama af1. Sumnjivo, dobro se treba raspitati pre naručivanja. 2
kud u maglu Simoviću Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 1 hour ago, Djuro said: svaka vama cast, kad se usudjujete da kupujete preko websajta na kojem nema ni ime firme, ni broj telefona. (jos je cudnije da, u nasoj (banana?) drzavi, takav webshop uopste moze da postoji) ja ću da se usudim kad mrakiju dođu njegove
copkillah Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 38 minutes ago, Heaviside said: Još imaju patike koje se teško nalaze i to u svim bojama po ceni i do duplo manjoj od inostranih sajtova tog tipa. Mislim na Yeezy, pretpostavljam da je slično sa retkim varijantama af1. Sumnjivo, dobro se treba raspitati pre naručivanja. Tačno, ja bih ovo preskočio samo tako. Ne postoji nijedan dokaz koji ukazuje na to da dobijaš originalne. S druge strane, rade već tri godine, možda je to nečija šema pa zato ne diraju. Svakako bih preskočio. 3
mraki Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 37 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ja ću da se usudim kad mrakiju dođu njegove Nemaju željeni model. 1
Fakundo Sava Posted November 3, 2022 Posted November 3, 2022 Koje uloške za patike ili cipele preporučujete?
Heaviside Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 8 hours ago, Fakundo Sava said: Koje uloške za patike ili cipele preporučujete? Salomon Ortholite su meni dobri, dobar arch support. Trebalo bi da ima odvojeno da se kupi za desetak evrića. Ako tražiš obične uloške to jest.
mustang Posted November 4, 2022 Posted November 4, 2022 10 hours ago, Fakundo Sava said: Koje uloške za patike ili cipele preporučujete? Koje god sam probala, morala nove opet za mesec dana. Mislim da im je to prosek....
Lo Zingaro Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 Lepo je sto si im omogucio primopredaju na human nacin. Jel su ove leve pustile suzu na rastanku?
kud u maglu Simoviću Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 2 hours ago, ducca said: Realno su stare mogle još sezonu al ajde ide gaaaas 1
ducca Posted November 12, 2022 Posted November 12, 2022 Lepo je sto si im omogucio primopredaju na human nacin. Jel su ove leve pustile suzu na rastanku?Težak beše trenutak za sve prisutne
Recommended Posts