InvisibleLight Posted November 1, 2022 Posted November 1, 2022 On 29.10.2022. at 13:18, johan nagel said: Има таквих и по продавницама, Ваикики нпр, сигурно још негде. Ima u pepco-u tri para 180din!😀 Nosim sa slipon patikama a idu i za baletanke
Mil@n Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 (edited) On 10.10.2022. at 20:54, Djuro said: moj 574, Road To London serija, iz 2011: Baš sam u potrazi za tikepama. 574 je bio jedan od potencijalnih modela, ali sam odustao kada sam probao + pogledajte samo širinu ovog gornjeg dela, van pameti. Komedija. Prešao sam sve sajteve relevantne i manje relevantne i našao ravno 0 modela koje sam želeo celokupnim bićem svojim. Našao sam 4, 5 koje bih i pazario jer baš moram da uzmem neke, ali sve su to bili kompromisi. Odem u NS u promenadu, obiđem Sport vision i Nsport i nađem ravno 0 modela od tih 5 koje sam odabrao pa sam pazario ove sa neka dva popusta za 3.5k dinara (džabana) da njakam dok se ne pazari nešto ozbiljnije. Edited November 2, 2022 by Mil@n 2
Mil@n Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Nisu loše, ovo su bili prvi pikovi na draftu. Ove bele su mnogo lepe šteta što ima samo u beloj i crnoj boji. 2
Mindaugas Žukauskas Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Izvinite ako je bilo, tražim ove patike kod nas i nigde ih nema. Ne moraju identične, ali ovaj Reebok vintage fazon: 4
Moonwalker Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 (edited) To bi za sebe? Je li isporucuje Zalando tu? Ima ih kod njih, ako nema kod nasih distributera. Ali su na zenskom delu, pa nema velikih brojeva. Kazu da im je kalup manji. Club C 85 vintage je model (zelena slova) Postoje Club C 85 Unisex model. Taj ima vece brojeve (preko 42). Znak tj slova su u plavoj boji. Edited November 2, 2022 by Moonwalker
Mindaugas Žukauskas Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 6 minutes ago, Moonwalker said: To bi za sebe? Je li isporucuje Zalando tu? Ima ih kod njih, ako nema kod nasih distributera. Ali su na zenskom delu, pa nema velikih brojeva. Kazu da im je kalup manji. Club C 85 vintage je model (zelena slova) Postoje Club C 85 Unisex model. Taj ima vece brojeve (preko 42). Znak tj slova su u plavoj boji. Koliko vidim, Zalando isporučuje u Hrvatsku, ne i kod nas. Ovo sam postavio sa zelenim slovima, nebitno je, samo da su na ovaj vintage fazon, i 42,5 broj
Moonwalker Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 (edited) Evo ih unisex: https://www.zalando.hr/reebok-classic-club-c-85-unisex-tenisice-chalkclassic-cobalt-re015o0hk-a12.html Evo ih i ove sto si ti izdvojio. Tu je 42.5 najveci, ali ga nemaju na stanju. https://www.zalando.hr/reebok-classic-club-c-85-vintage-tenisice-chalkalabasterglen-green-re011a0m6-a11.html Edited November 2, 2022 by Moonwalker 1
Mindaugas Žukauskas Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Fala. Samo ne znam kako bih izveo kupovinu ako bi stigle na lager. Nemam nikog u Hrvatskoj. Mada, Ilok mi je relativno blizu, ako postoji neka varijanta
Moonwalker Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Izgleda da, nazalost, svaki vrsi isporuku samo u onoj zemlji gde se nalazi. Jedino da imas nekog u nekoj od tih zemalja pa da ti donese. U Hrvatskoj rade preko njihove poste. https://www.zalando.hr/faq/Isporuka Videla sam negde reklamu Zalando Outlet u Srbiji i bila ubedjena da rade isporuku i tu, kad ono.
bradilko Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 11 hours ago, Mil@n said: Baš sam u potrazi za tikepama. 574 je bio jedan od potencijalnih modela, ali sam odustao kada sam probao + pogledajte samo širinu ovog gornjeg dela, van pameti. Komedija. Prešao sam sve sajteve relevantne i manje relevantne i našao ravno 0 modela koje sam želeo celokupnim bićem svojim. Našao sam 4, 5 koje bih i pazario jer baš moram da uzmem neke, ali sve su to bili kompromisi. Odem u NS u promenadu, obiđem Sport vision i Nsport i nađem ravno 0 modela od tih 5 koje sam odabrao pa sam pazario ove sa neka dva popusta za 3.5k dinara (džabana) da njakam dok se ne pazari nešto ozbiljnije. imam ove diadora ali zelene.
kud u maglu Simoviću Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 On 28.10.2022. at 11:47, mraki said: Da, tu i buzz, nema više veličina… evo ti možda i najveći izbor af1 unas
msv Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 Oni nemaju lager ovde nego naručuju iz inostranstva, piše da se čeka oko 24 dana svaka porudžbina. 1
kud u maglu Simoviću Posted November 2, 2022 Posted November 2, 2022 ove bi mogle da se pazare za na leto 1 1
Recommended Posts