kud u maglu Simoviću Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 iznenađujuće su lijepe, malo gay al tako se sada nosi, valjda
Moonwalker Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 (edited) Kako su tako ciste ? Lepe su. Edited October 28, 2022 by Moonwalker
Heaviside Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 Oprao ih juče...vanish pa mašina pa sredstvo za pranje sudova uz ribanje četka. Bio sam letos u njima u Beogradu u izlasku. Kakav epski zajeb. Od tada mi stoje tako odvratne, mislio sam da im nema spasa.
Moonwalker Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 (edited) Svaka ti cast ! Mozes da ih ponovo prodas. Edited October 28, 2022 by Moonwalker
Popular Post I*m with the pilots Posted October 28, 2022 Popular Post Posted October 28, 2022 Patike tetkaste, nema carapa, i slag na torti suzene nogavice? 2 10
Popular Post Heaviside Posted October 28, 2022 Popular Post Posted October 28, 2022 (edited) Jebaste mi majku sve jače i jače Od sad ću samo da čitam ovaj topik, loše mi udara na ego vaš feedback Edit: jedino @Moonwalkerima dovoljno široko srce i za nas tetkaste gejeve Edited October 28, 2022 by Heaviside 12
Profesionalac Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 Ajde šta ste napeli čoveka, svakome se nekad desi da mu mašina skupi odeću... A i proguta čarape. Tike su dobre
Heaviside Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 Aj bar nešto u pičku materinu Btw, imam čarape ali se ne vide, to je sada moderno (među tetkama i gejevima) A pantalone, scotch & soda mott super slim fit i još se sužavaju dole mislim da imam samo jedan par da nije taj model, volim šta ću siroma. Čak sam i ženu pitao da li da uzmem samo slim fit, ali njoj se ovako više sviđa. Ima žena ukusa. Aj bar nije skinny fit, dajte mi makar za to malo kredita. 1
I*m with the pilots Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 Moj muz nosti te nepostojece carape (cak i zimi!), ni posle n godina ne mogu da se naviknem na takvo stanje stvari.
Heaviside Posted October 28, 2022 Posted October 28, 2022 Dobro si se udala! Voleeeo bih i ja da sam toliki gej da furam to i zimi jerbo mi se sviđa taj fazon pogotovu sa užim pantalonama, ali ispod 15 stepeni nosim normalne čarape, obično neke šarene happy socks.
Frank Pembleton Posted October 29, 2022 Posted October 29, 2022 Te "frulica" pantalone su jedna od odvratnijih stvari.A opet jedino na patike idu realno.A ove patike jesu gej........shiit has hit the fan. 2
burekdzija Posted October 29, 2022 Posted October 29, 2022 Zanimljiva tema. Kod mene je to nekako bilo povezano sa sportom. U osnovnoj i srednjoj, dok sam aktivno igrao kosarku, nisam izlazio iz patika, mislim da osim cizmi za sneg nisam imao cipele. Tj jesam imao (kupila mi mama) ali ja nisam hteo da nosim. Kako sam krenuo na faks i zabatalio sport i krenule supstance, caja i protesti usao sam valjda od muke u cipele (martinke i derivati). Kad sam zavrsio faks i poceo da radim u vrlo neformalnoj odeci i narocito od kad sam opet poceo intenzivno sportom da se bavim, vratio sam se u patike i ne pamtim kad sam cipele obuo. Cak na skijanje nosim goretex patike. Trenutno su mi za setanje favorit on, vrlo su udobne, o izgledu se da razgovarati, ali ih nikako ne preporucujem za sport ili ne daj boze trcanje, raspadaju se tri puta brze od prosecnog asicsa (dokazano na uzorku od dva raspala on cloud stratusa). Trenutno ovo: 1 2
makondo Posted October 29, 2022 Posted October 29, 2022 Molim da ovaj pas dobije svoje mesto na temi Ljubimci. Patike me ič ne interesuju ( nosim one u kojima mogu da stojim/hodam 8h, jer na poslu inače nosim uniformu). Fala lepo @burekdzija 2 1
Recommended Posts