October 23, 20222 yr Ne dirajte skecers Pre otprilike 5g sam kupio 2 para i vrteo ih do pre par nedelja, kad sam uzeo neke adidas. Meni bile udobne i lepe. Jedne tamno teget sa nekim minimalnim narandzastim detaljima i pertle, a druge crne i ne vezu se.
October 23, 20222 yr 3 minutes ago, radnik said: Ne dirajte skecers Pre otprilike 5g sam kupio 2 para i vrteo ih do pre par nedelja, kad sam uzeo neke adidas. Meni bile udobne i lepe. Jedne tamno teget sa nekim minimalnim narandzastim detaljima i pertle, a druge crne i ne vezu se. Te crne i ne vezuju se su one sto sam kacio pre par strana? Najudobnija patika ikad...
October 23, 20222 yr 14 minutes ago, radisa said: Te crne i ne vezuju se su one sto sam kacio pre par strana? Najudobnija patika ikad... par strana??? 10 sam morao da idem unazad a zena samo vice, ajde vise, ajde vise... pijaca da se ide Da one crne su te, odlicna lagana patika. Mada sam vise nosio ove sa pertlama. Edited October 23, 20222 yr by radnik
October 23, 20222 yr Kao beznačajni potrošač, Skečers nikada više neću kupiti. Naj-naj-najnekvalitetnije parče obuće koje sam ikada nosio. A to je bilo pre 10 godina, mogu misliti kakvo su đubre danas.
October 23, 20222 yr 12 hours ago, nisam ja said: Hvala za fotku, da manemo sa skecersa odvratnosti max. priču.
October 27, 20222 yr Još jednom da izrazim neverovanje koliko ovde zapravo ničeg nema i kakve su cene. Ovih AF1 što su mi delovale interesantno više nema na sajtovima, očigledno su imali jako male količine. U HR recimo em ima svih brojeva, em su solidno povoljnije.
October 28, 20222 yr 19 hours ago, mraki said: Još jednom da izrazim neverovanje koliko ovde zapravo ničeg nema i kakve su cene. Ovih AF1 što su mi delovale interesantno više nema na sajtovima, očigledno su imali jako male količine. U HR recimo em ima svih brojeva, em su solidno povoljnije. jel si gledao ovde, kada sam ih ja tražio imali su najveći izbor
October 28, 20222 yr 20 hours ago, mraki said: Još jednom da izrazim neverovanje koliko ovde zapravo ničeg nema i kakve su cene. Ovih AF1 što su mi delovale interesantno više nema na sajtovima, očigledno su imali jako male količine. U HR recimo em ima svih brojeva, em su solidno povoljnije. Kupovali masovno ljudi prethodnih dana da imaju nove tike za Sneakerville-a
October 28, 20222 yr 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: jel si gledao ovde, kada sam ih ja tražio imali su najveći izbor Da, tu i buzz, nema više veličina…
October 28, 20222 yr Danas random Marc O'Polo platnene lagane šunjalice. Udobne patike za dizajnersko smeće.
October 28, 20222 yr 45 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ❤️🏳️🌈 Šta je gaseru, imaš nekih primedbi?