Heaviside Posted October 21, 2022 Posted October 21, 2022 5 hours ago, Braća Strugacki said: "Meni lično je teže da razumem nekoga ko nosi jedan par patika svaki dan svuda uz svakakvu garderobu" pa jbg svakakva garderoba su mi 2 para farmerki, tako da se nekako snalazim Good for you
Popular Post kud u maglu Simoviću Posted October 21, 2022 Popular Post Posted October 21, 2022 кежуал фрајдеј 11 2
smooth.Op Posted October 21, 2022 Posted October 21, 2022 Obuo danas posle sto godina. Nemam tako kul čarape kao @kud u maglu Simoviću, al' patike za trku imam 5
Lo Zingaro Posted October 21, 2022 Posted October 21, 2022 41 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: кежуал фрајдеј Priznajem da su na tebi lepse nego na onom promo snimku koji si kacio. Ono nazad bas smeta. 1
Profesionalac Posted October 21, 2022 Posted October 21, 2022 Mora malo da se pojača Abibas, preterali ste sa Nikeom 2 1 2
kud u maglu Simoviću Posted October 21, 2022 Posted October 21, 2022 10 minutes ago, smooth.Op said: Obuo danas posle sto godina. Nemam tako kul čarape kao @kud u maglu Simoviću, al' patike za trku imam evo jedne ozbiljne, ili ove vesele 2
kud u maglu Simoviću Posted October 21, 2022 Posted October 21, 2022 5 minutes ago, Poludziber said: Priznajem da su na tebi lepse nego na onom promo snimku koji si kacio. Ono nazad bas smeta. kad padne farmerka preko ni ne primećuje se, a lepo razbije monohromatsko jedinstvo 5
Profesionalac Posted October 21, 2022 Posted October 21, 2022 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: evo jedne ozbiljne, ili ove vesele https://rs.beosport.com/4-pack-classic-black-white-socks-gift-set-xcbw09-9150 Evo jedan box za celu sezonu u Mozzart Bet Areni 1
kud u maglu Simoviću Posted October 21, 2022 Posted October 21, 2022 Just now, Profesionalac said: https://rs.beosport.com/4-pack-classic-black-white-socks-gift-set-xcbw09-9150 Evo jedan box za celu sezonu u Mozzart Bet Areni to lutko, idem s posla pravo u radnju
Djuro Posted October 21, 2022 Posted October 21, 2022 (edited) 22 hours ago, I*m with the pilots said: *Setih se sad da sam imala dva para nekih dubokih LA Gear u osnovnoj skoli i neke cudne, bas obicne skroz kozne Reebok (sa dva ili tri reda sitnih rupica sa strane), sve sta sam dobila da nosim i nisam pitala nista. Ali te LA Gear ne nalazim na prvi pogled, cak izlaze neke jezivo ruzne u pretrazi. fun fact: LA Gear je propao u jednoj od velikih ekonom kriza (91-92), Robert Greenberg, osnivac i CEO je bankrotirao. medjutim covek se sabrao, sa 52 godine krenuo od nule, osnovao Skechers i postao milioner. Danas je jos uvek prvi covek Skechersa, sa 82 godine. Edited October 21, 2022 by Djuro 8
mustang Posted October 22, 2022 Posted October 22, 2022 Da unajmi dobrog dizajnera (npr ko god je radio noosa u asics ) mislim da bi pokorio svet. Realno mu je obuca najudobnija, slobodno me ispravite. Al da je babska, jeste.
Djuro Posted October 22, 2022 Posted October 22, 2022 23 minutes ago, mustang said: Da unajmi dobrog dizajnera (npr ko god je radio noosa u asics ) mislim da bi pokorio svet. Realno mu je obuca najudobnija, slobodno me ispravite. Al da je babska, jeste. skechers ima 2x veci revenue od asicsa i vecu profitnu stopu. ako se gleda samo footwear (jer 50% prometa asicsu kaplje od drugih kategorija) onda je skechers 4 puta (slovima četiri) veci od asicsa. dakle, @mustang skechers footwear = 4 X asics footwear jedino je nike footwear jači od skechersa, niko drugi. tako da je Greenberg već pokorio svet, zahvaljuje na brizi. 1
Recommended Posts