Jump to content

sneakers kultura

koji ste team 109 members have voted

1. 1. team

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

5 hours ago, Braća Strugacki said:

"Meni lično je teže da razumem nekoga ko nosi jedan par patika svaki dan svuda uz svakakvu garderobu"

pa jbg svakakva garderoba su mi 2 para farmerki, tako da se nekako snalazim

Good for you

• Popular Post

E3-B11-E0-D-FBF4-4-F0-D-83-C0-7-C612-E4-

кежуал фрајдеј

:fantom:

potrgaj ovo odzada™ 

kakve grobarske čarape :thumbup:

Obuo danas posle sto godina. Nemam tako kul čarape kao @kud u maglu Simoviću, al' patike za trku imam :)

20221021_135207mc.thumb.jpg.4ea95f0ab68f38966ae97eaa9932965e.jpg

Carape su precenjene

AMx7eL1l.jpg

41 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

E3-B11-E0-D-FBF4-4-F0-D-83-C0-7-C612-E4-

кежуал фрајдеј

:fantom:

Priznajem da su na tebi lepse nego na onom promo snimku koji si kacio. Ono nazad bas smeta.

IMG_20221021_141451_copy_486x910.thumb.jpg.972d03ed2a6482b026d5962d82749332.jpg

Mora malo da se pojača Abibas, preterali ste sa Nikeom :sleep: 

10 minutes ago, smooth.Op said:

Obuo danas posle sto godina. Nemam tako kul čarape kao @kud u maglu Simoviću, al' patike za trku imam :)

20221021_135207mc.thumb.jpg.4ea95f0ab68f38966ae97eaa9932965e.jpg

evo jedne ozbiljne, ili ove vesele

5 minutes ago, Poludziber said:

Priznajem da su na tebi lepse nego na onom promo snimku koji si kacio. Ono nazad bas smeta.

kad padne farmerka preko ni ne primećuje se, a lepo razbije monohromatsko jedinstvo 

22 hours ago, I*m with the pilots said:

*Setih se sad da sam imala dva para nekih dubokih LA Gear u osnovnoj skoli i neke cudne, bas obicne skroz kozne Reebok (sa dva ili tri reda sitnih rupica sa strane), sve sta sam dobila da nosim i nisam pitala nista. Ali te LA Gear ne nalazim na prvi pogled, cak izlaze neke jezivo ruzne u pretrazi.

fun fact: LA Gear je propao u jednoj od velikih ekonom kriza (91-92), Robert Greenberg, osnivac i CEO je bankrotirao. 

medjutim covek se sabrao, sa 52 godine krenuo od nule, osnovao Skechers i postao milioner. Danas je jos uvek prvi covek Skechersa, sa 82 godine.

Edited by Djuro

Da unajmi dobrog dizajnera (npr ko god je radio noosa u asics :D) mislim da bi pokorio svet. Realno mu je obuca najudobnija, slobodno me ispravite. Al da je babska, jeste. 

23 minutes ago, mustang said:

Da unajmi dobrog dizajnera (npr ko god je radio noosa u asics :D) mislim da bi pokorio svet. Realno mu je obuca najudobnija, slobodno me ispravite. Al da je babska, jeste. 

skechers ima 2x veci revenue od asicsa i vecu profitnu stopu.

ako se gleda samo footwear (jer 50% prometa asicsu kaplje od drugih kategorija) onda je skechers 4 puta (slovima  četiri) veci od asicsa.

dakle, @mustang 

skechers footwear = 4 X asics footwear

jedino je nike footwear jači od skechersa, niko drugi.

tako da je Greenberg već pokorio svet, zahvaljuje na brizi.