Arkadija Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 12 hours ago, aram said: Imala sam ovakve , sa džepom, samo teget. Kupili mi mama i tata u Gracu 1986. Odlična patika. 1
vorda Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 Skorašnja kupovina, bilo na popustu u Intersportu 3
Lo Zingaro Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 13 hours ago, Tinman said: Ovakve, kao ove prve crvene, je sestri donela tetka koja ih je donela iz Austrije, koliko se sećam imale su i rajsferšlus koji je zatvarao mali džep tu gde piše ROOS. Upravo te crvene sam i ja kupio u komisionu. 85/86(?!)
bradilko Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 19 hours ago, Djuro said: ovih tvojih vandalki se secam, to je za mene bilo nedostizno. ne moras mi nista pricati o sreci. secam se mirisa, vremena koje je bilo tog dana u trstu, secam se sta sam jeo, kojim ulicama sam hodao. moje prve nike su bile platnene Court (1984?), bele sa svetlo plavim logom. kostale su 60.000 lira i za njih sam dao bukvalno sve pare koje sam imao. nisam imao dovoljno para za kozne. :( jos imam jedne. nosim ih samo u specijalnim prilikama jer su pri kraju 1 1
Arkadija Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 Ja hodam u mojim novim Diadora patikama, ne verujem da bih se bavila ikakvim sportom u njima, mada se moj žmu kune da je Beker igrao tenis u ovakvima. 4 3
Lo Zingaro Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 10 hours ago, Heaviside said: ali nisam kolekcionar kao poludžiber na primer. Budimo precizni. Ja nisam kolekcionar. Kolekcionari kupuju patike i cuvaju ih u kutijama kao dragulje. Ja jednostavno kupim cesto patike iz milion razloga i koristim ih nemilosrdno bez obzira da li su bile skupe ili ne. Osim toga, u 90% slucajeva ih kupim na snizenjima i to velikim. Posto mi nisu neophodne, kad naleti ultradobra cena kupim ih i to je to. Evo ove NB sam kupio u subotu. Slucajno naletim na poslednji broj u prodavnici, cena 29€. Ne znam kad, ali pre ili kasnije cu ih uz nesto iskombinirati. S tim da su moje broj 46 a ove na slici brat bratu 40/41 i velika je estestka razlika na ovakvim modelima s ogromnim djonom. 11 hours ago, Heaviside said: To plus činjenica da ljudi danas nose patike ne samo u ofis nego i na formalne sastanke i svečane trenutke daje donekle odgovor na pitanje otkud toliko ljudi ima mnogo pari patika. U mom slučaju po jedne za svaku sportsku/outdoor aktivnost - košarka(batalio, ostale stare), teretana, brdski bajs, hiking. Nosim patike svaki dan u ofis i ne mogu da idem u razjebanim starim patikama nego želim jedno 3-4 para u dobrom stanju koje mogu da kombinujem sa raznom garderobom. Ovo kao da sam ja sastavio. 2 hours ago, nisam ja said: @Djuro i @Poludziber se preznojavaju u svojim walk in plakarima, neodlučni. 1
Lo Zingaro Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 5 minutes ago, Arkadija said: Ja hodam u mojim novim Diadora patikama, ne verujem da bih se bavila ikakvim sportom u njima, mada se moj žmu kune da je Beker igrao tenis u ovakvima. Zena mi se zali na udobnos' tog modela. 12 minutes ago, bradilko said: jos imam jedne. nosim ih samo u specijalnim prilikama jer su pri kraju Kakve li su kad su bas na kraju . Imas onaj Djurin link za kliniku i sneakers preporod.
Moonwalker Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 11 hours ago, I*m with the pilots said: i bosonoge Prio od Xero: Kakav im je kalup? Uzimas svoj uobicajeni broj?
Djuro Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 8 minutes ago, Poludziber said: Budimo precizni. Ja nisam kolekcionar. Kolekcionari kupuju patike i cuvaju ih u kutijama kao dragulje. Ja jednostavno kupim cesto patike iz milion razloga i koristim ih nemilosrdno bez obzira da li su bile skupe ili ne. Osim toga, u 90% slucajeva ih kupim na snizenjima i to velikim. Posto mi nisu neophodne, kad naleti ultradobra cena kupim ih i to je to. Evo ove NB sam kupio u subotu. Slucajno naletim na poslednji broj u prodavnici, cena 29€. Ne znam kad, ali pre ili kasnije cu ih uz nesto iskombinirati. S tim da su moje broj 46 a ove na slici brat bratu 40/41 i velika je estestka razlika na ovakvim modelima s ogromnim djonom. Ovo kao da sam ja sastavio. Žasu... al jbg, italijanski fazon - kud svi, tu i mali mujo mada si malo okasnio, realno, ove se u ITA nose vec dve godine... 1
Djuro Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 (edited) 16 minutes ago, Arkadija said: Ja hodam u mojim novim Diadora patikama, ne verujem da bih se bavila ikakvim sportom u njima, mada se moj žmu kune da je Beker igrao tenis u ovakvima. muz ti je, pa, skoro u pravu. iako liče, Beker igrao u malo boljoj verziji ovoga. materijali su bili znacajno bolji tada. Edited October 20, 2022 by Djuro 1
Heaviside Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 Hladniji dan danas uz mogućnost kišice -> all birds mizzles. Oprostiće dobri Simović što all birds svrstavam u sneakers. 2
nisam ja Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 1 hour ago, Poludziber said: Pink thursday. Nastavljamo sa Pat(i)kometrijom Ja sam jutros moje Gazelice obukao inspirisan jucerasnjom Rainbow verzijom @I*m with the pilots. Vidim da su zrele za ciscenje pa ce mi jucerasnji Djurini linkovi dobro doci. jbt kakvo stopalo imaš. ja imam zelene gazele, al na meni izgledaju ko neki kajaci.
raPe Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 42 minutes ago, Arkadija said: Ja hodam u mojim novim Diadora patikama, ne verujem da bih se bavila ikakvim sportom u njima, mada se moj žmu kune da je Beker igrao tenis u ovakvima. Ja imam 3 kom ovih, sa sivim, zelenim i plavim. Samo što su ženski model, pa su uske. Na svim su mi pukle na malom prstu !
Lo Zingaro Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 3 minutes ago, nisam ja said: jbt kakvo stopalo imaš. ja imam zelene gazele, al na meni izgledaju ko neki kajaci. Dinarsko/Balkansko stopalo, dzaba 30 i kusur godina Italije.
Arkadija Posted October 20, 2022 Posted October 20, 2022 @Poludziber što se tiče udobnosti meni su skroz ok, što znači da me ne žuljaju, ne bole me noge posle radnog dana u njima i ne znoje mi se noge u njima. Šta više očekivati od ovakvih patika u današnje vreme???? 2 1
Recommended Posts